Ebru52 merhabalar, biz pazartesi günü yaptırdık sunnetimizi çok şükür:) lokal anestezi ile yapıldı ilk başta krem sürdü uyustuktan sonra iğnesini yaptı .. iğne yaparken ağladı sadece, doktorumuz doğal uykusunda yapalım sünneti dedi bizde o şekilde hazırlandık uykusu var olarak girdi ve aç girdi anestezi den sonra emzirdim uyuttum fakat bizimkinin uykusu çok hafif, ayaklarını baglarlarken uyandı hemen bu sefer uykudan uyandığı için ağlamaya başladı ama çok sürmedi sustu , özel hastane de yaptırdık ve yanına bizde girdik , önüne perde indirdikleri için oğlum hickimseyi görmedi sadece bizi gördüğünden rahatsız olmadı şükür ki.. doktorun sardigi bez hastaneden geldik o ara uyudu uyandı altını açtigimda zaten çıkmıştı.. kantaron yağı önerdi doktorumuz ayrıca krem verdi .. şişlik olabilir demişti şişlik oldu daha bugün yavaş yavaş iniyor şişliği.. 2 gün düzenli olarak ağrı kesici şurup calpol verdi kullandım bugün iyiyiz.. karton bardak kapatmaya devam ediyoruz hala yarına kadar devam edecem yarın birakicam.. darısı size olsun inşallah 😊