Bktuyg 37 günlük bebeğim var kafasının derisinde beyaz beyaz şeyler oluşuyor konak oluşumunu nasıl engellediniz ?
Fatmabgoksel Bktuyg bebe yağı ya da zeytinyağını banyo yaptırmadan 4 saat önce sürün konak taragi ile tarayin 1 haftaya geçer. Şifalar diliyorum
TalentedMom Bktuyg ben duştan önce Hindistan cevizi yağı sürdüm biraz bekleyip hafifçe tarayıp masaj yaptım zaten kendiliğinden çıktı
Derenmmm Bktuyg mustelanın Konak şampuanını Ve kremini kullandım, benim kızında çok saçı vardı çözümü bu şekilde bulmuştum.
Bktuyg Derenmmm ben de mustelanin şampuanı kullanıyorum ama konak şampuanı değ normal yenidoğan seti ayrıca oğlumun saçı da çok yok ama yinede beyazlama başlamış inşallah geçer
Derenmmm Bktuyg bende ilk sizin gibi normali kullandım İlk, baktım burada da tavsiye yazmışlardı Konak şampuanı serisini denedik ve çözümü oldu
Helenyaz Bende mustelanın köpük konak şampuanını kullandım 3. Yıkamada tamamen geçti. Bir hafta bebeyağ zeytinyağ uğraşmıştım işe yaramadı. Direk şampuanı kullanın bence