Hiwarab Aranızda ben aldıran varmı ? Aldırdıysanız iz kaldımı? Benimki yüzeysel ben, et beni filan değil aldırmayı düşünüyorum☺️ Yorumlar loading bitteee
Deletedmom297 Hiwarab Ayyyy aldirmaaa. Babam 150 tane ben aldırdı. 1 tanesi sadece kocaman bir et beniydi. Onun disindakiler normal ben. Hemm zordu uyanmasi bazi yerlerine dikiş atiyorlar mecbur izi kalabiliyor. Hemde tekrardan cıktı. Oo 150 tane ben gitti 200 tane geri geldi hemde eskisi gibi nokta degil boyle genis genis yayik yayik. Bence aldirma. Hee bu dediklerimde doktor hatasi falan degil. Vucut geregi tekrar ben üretiyormuş
Bgmbgmbgm Hiwarab eşimin kuzeni 487483 kez yüzündeki beni aldırdı iz kalmadı ama sürekli tekrar çıkıyor🤷🏼♀️Boşuna kürek sallamak gibi
SeverusSnape Hiwarab annem yanağındaki et benini lazerle aldırmıştı, yakmışlardı sanırım daha doğrusu. İz kaldı ama belli belirsiz. Benin alındığı kısımda hafif deri parlaması var sadece.
Hiwarab ankarahanimefendisi Neszeynep Deletedmom297 bugün delilik yapıp gidip aldırdım bakalım ne olacak 7-8 gün sonra dökülür dedi sizinlede paylaşırım 💁🏻♀️
Neszeynep Benim eşimde yüzündeki ben’den rahatsız, aldırmayı düşünüyor. Eğer iz kalıyorsa ne anlamı var ki. Bende bekliyim burda
Pinar34 Hiwarab bende 5 sene once yuzumdeki 3 tane beni lokal anesteziyle aldirdim dikislerim estetik dikisi olmamasına ragmen hic belli olmuyo
Annesii Hiwarab benim de yanağımda var sevmiyorum yüzeysel ben , nasıl bir işlem uygulandı size acaba?
Hiwarab Annesii Lazer cihazıyla yaktılar 7 gün oldu döküldü şuan kırmızı bir iz var oda zamanla geçer dedi bakalım
fistikcisahap Hiwarab canım et benlerini biliyorum. Plastik cerrahlar yapıyor birkaç seçeneği var ama diğer benleri bilmeyiorum
Deletedmom414 Hiwarab merhaba nerde yaptırdınız acaba öncesinde baktılarmı zarar lı mı zararsız mı diye
Snmduru Hiwarab ben aldirdim canım iz yok 4 dikiş olmasina rağmen hatta tekrar aldircam önümüzdeki hafta
Aselks Benim babam da aldırdı et beni gibi benleri vardı lazerle yaptılar ama aldırdığı yerlerde daha beyaz renk farkı oldu benim de hamilelikte çıkan et benlerim var ben de aldırmak istiyorum
anakraliceee @Hiwarab canım benim yüzümde vardı rahatsız olduğum 1 ay önce aldırdım özel hastanede cildiye bölümünde benimde yüzeysel iğne yapıp uyuşturdu ve aldı hic bisey hissetmedim canım krem verdi iki tane dikiş falan yok su an hafid belli oluyor ama 2_3 aya geçiyor genellikle dedi hatta 2 tane daha aldiracaktim almadı bunlara bi bak memnun kalirsan alırız dedi