sasuke Merhaba anneler, ben 10 gün önce normal doğum yaptım. Bu dikişler ne zaman geçiyor acaba? Dikişlerim kaşınmaya başladı. Herhangi başka sıkıntım yok. Doktor kontrolümüzde Çarşamba günü. Siz deneyimli annelere sormak istedim.
Eloc sasuke ben hic dikislerime bakmadım korktum😂😂 cok vardi dikisim 2 hafta kaşınmaya basladi bikac gun sonra da esime gosterdim düşmüş dedi kasinmaya basladiysa kavusuyo demektir düşer. 2 ay oldu bize de dikis tamen dustukten spnra bile aciyodu benimki
Aysen58 sasuke canimm geçmiş olsun ben ancak 50 günde iyi oldum benimde kasintim vardı Dr fitil verdi bir tane kullanmıştım travozol krem vermişti. Birde ben temiz tutmak için gazlı bezle batikom uyguladım kuru tuttum ancak 50 güne iyi oldu
Seda_123 sasuke Kaşınıyorsa iyi canım iyileştigi için kaşınıyor benim 15 gün sonra hiç bişeyim kalmamıştı batikon filan vermişti doktor korkudan sürmedim bile hemen iyileşti üstüne de oturuyordum arada sızlama ve kaşıntı oluyordu o kadar
Eloc sasuke ayy manyak gibi korkutmuyum ya bünye ile de alakali ben hic oturmadım oyuzden benimki biraz uzun sürdü de ben ozelde dogum yaptim doktorum bana bi krem yazdi o uyusturuxu krem gibiydi cok aciyodu mesela ilk gunler o kremi sürüyodum yuruyebiliyodum istersen kremin adini yazabilirim cok faydasini gordum
sasuke Seda_123 batikon bana vermedi. 🤔 sürekli duş alıp temiz ve kuru tutmaya çalışıyorum o kadar. Sna havalar sıcak olduğu için sürekli terliyorum.
sasuke Eloc yok yok korkutmak değil başa gelen çekilir. 😬 yarın bir kontrole gidelim bakalım ne diyecekler. Ben bazen rahat oturuyorum bazen hiç oturamıyorum. 🤦🏼♀️ Anım anımı tutmuyor.
Eloc sasuke balaban %2 pomad kremin adi bu benim de cok agrim oluyodu oturamıyorum yatamiyodum bu kremi dikislerin uzerine suruyodum sonra hemencik agrim gidiyodu yuruyodum etkili bi krem tavsiye eder8m kesinlikle