Cemre20 Kızlar benim bebeğim hiç pusette bebek arabasında kanguru da nere gelirse aklınıza kendiliğinden uyumuyor sizinkiler de böylemi hep özeniyorum gezerken uyuya kalan bebeklere bu yüzden evden çok uzak yerlere gidemiyorum neden böyle sizce
Thanim Cemre20 benim bebegim kucukken bebek arabasinda uyurdu, 1 yasinda artik hicbir yerde uyumuyor zaten ne zamandir disari bile cikmiyoruz,evde bile zorla uyutuyorum 🙈
susiron Cemre20 Bizde boyleyiz disarda kalma surem max 1 saat huysuzlaniyor uykusu geliyor uyumuyor illaki ayagimda sallanarak uyuyacak cok zorlaniyorum bende bu konuda disari cikamiyorum
Yorgunanne07 Cemre20 ilk kızım uyurdu arabayı severdi bebek arabası ikinci asla uyumuo sadece ayakda sallanarak yarın uzun yola çıkıyoruz bakalım nasıl olacak nende merek ediyorum
Cemre20 Yorgunanne07 ay nasıl cesaret ettiniz ben bu sebepten bu sene evdeyim gitmem Bi yere hem ona zulüm hem bana
Yorgunanne07 Cemre20 sabah 7.30 dan beri arabadayiz hala ayağımda sallıyorum şuan çok eziyet etmedi şükür aglamadi