Hafsamm 13günlük bebeğim. Sürekli bacaklarını kendine çekiyo kızarıyo ağlayacak gibi oluyo ama ağlamıyo. Bu sancı mı oluyo? Nasıl geçer bu ağrısı. Bi türlü rahatça yatmıyo yavrum
Umygmz Hafsamm kimyon yut suyla sütünden onada geçer canm gaz şancı bisey kalmaz rezene çayıda içebilirsin baya iyi gelir bebeğine
Zuluu Hafsamm gaz o canim doktorunuzla görüşüp gaz damlasi alin benim doktorum biogaia önermişti cok rahat ettik
Fatihinannesiii Hafsamm benim bebeğim de öyle oluyordu gazdanmis doktor ilaç verdi şimdi iyi çok şükür
Buse62 Hafsamm gaz sancısı o masaj yapın sürekli karnına ayaklarına YouTube da gaz masajları videoları var bide üşütmemeye çalışın ayakları sıcak olsun
Umygmz Hafsamm gaz damlası ilaç vs yerine en doğalı bu hem uyku sakinlik verir hem gazını sancısını önler süt yapar sana da çok iyi gelir rezene anne çayıdır ve çokta etkili güzel bi bitki 🤗✌✌
aysunakin Fatihinannesiii benimkide sürekli gazlanmaya başladı size hangi ilacı verdi bize verdiği çok işe yaramıyor sanki 😕
Fatihinannesiii aysunakin ‘sab simplex’ verdi devlet karşılamıyor 70tl civarı aldım ama çok faydasını gördüm ben doktorunuza sorup alabilir siniz istersiniz, sormadan da alanlar olabiliyor :)
Fatihinannesiii Hafsamm san simplex’ ben faydasını gördüm çok şükür doktora sorup alabilir siniz sormadan da alanlar var