Masal_Nur Kızım bugün 5. Ayını bitirdi 6.ayına girdi yaklaşık bir haftadır günde toplam iki yemek kaşığı su içiriyorum. Sizde içirdinizmi yada bizimle aynı ayda olup içiren varmı. Çok sıcak istanbul şiledeyim ben çok susuyorum da kızımda susar diye içiriyorum
Damlarden Masal_Nur biz 1 aylıktan beri veriyoruz az az hiç sorun olmadı Şu an 6 aylık daha çok içsin istiyorum ama gargara yapıp tükürüyor benim sorunum da su içmemesi keşke içse de daha çok versem aşırı terliyor çünkü
deniz__92 Masal_Nur benim oğlum 4 aylık doktor ve sağlık ocağındaki hemşire havalar çok sıcak su ver artık dedi bana
PelinKaraca Masal_Nur valla ben iki kızıma da bir aylıktan beri veriyorum. Bir sorun yaşamadım. Suyu şimdi sorunsuz içiyorlar. Yaz aylarında iyi olur verin.
defnesmomm Masal_Nur idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimiz için 3. Ayda başlattı doktorumuz, her gün mutlaka içiriyorum, hava o kadar sıcak ki, ihtiyacı oluyor bebeğimin zaten, minik bir biberonu var su için, onla veriyorum ben.
Masal_Nur Didem52miray ewet çok terliyor bende içiriyorum ama su tok tutar diye okumuştum.burda o yüzden çok da vermek istemedim