Habis07 Kzlar lutfen yardım kırk gunluk bebegm cok kızardı yuzu boynu ensesi :( goturduk atopık dermatt dediler hergun banyo ettir mustela krem sur dddi dktor alerji bolumunede gidecegiz bisey tetkliyor olablr dedi bebişim cok huysuz kac gundur basına gelen varmı geciyormu ? Bu ne boyle ? :(
Eylul2018 Habis07 sanırım herkeste bu sorun var. Çöüzümü şudur corasatin pembe krem locoderm ikisini kullan. Yalnız locoderm en fazla 5 gün kullan. Corasatin bitkilsel bi krem bebeklere özel onda normal kullan günde 3 kere ikisi de.. 5 günde iyileşir bebeğin
Gizhem91 Bnm bebegimdede atopik dermatit dendi hergün bioderma krem sürüyorum baya azaltti ama surekli kullanmal gerekiyor
Habis07 Gizhem91 anladm bende mustela krem suruyorum brz rahatladık ben dun et yemistim ve sabaha inanlmaz azmıs b sekilde uyandık bazı seyler cogaltıyor siz test yaptrdınuzmı alerji bolumunede gdicem ben
Habis07 Eylul2018 corasatin duyudm bende mustela nemlendrici kulalndım bugun ama onuda alayım canm cok saol
Habis07 Gizhem91 doltor yazmadı evet mustela ile nemlendr dedi baya pahalı b fyata sampuan krem aldık brz rahatladık bebem kac gundur aglıyordu :( allerjk olablr dye test yaptrcaz ama ckmayablıyormus galiba