Mba Doğum sonrası korse kullanan var mı etkili oluryor mu annem ve çevrendekiler çok baskı yapıyorlar korse kullanmam konusunda ben de emzirirken filan çok rahat olacağımı düşünmüyorum. Kullananlar yardımcı olabilirler mi nasıl bir korse kullandılar
Balannesi Mba Bende kopçalı olanlardan aldım ama bebekle ilgilenirken çok zorladı malum havalar sıcak bide onu hiç çekemedim 😊
Asel Mba bende kullanıyorum başta külot korse olandan kullanmıştım ama 1 ay olmadan esneme yaptı yeterince sıkmamaya başladı şimdi Kopçalı olandan aldım ama emzirirken sıkıntı oluyo çıkarmak zorunda kalıyorum tekrar giyiyorum sonra biraz uğraştırıcı ama değiyo
Thesra Mba Yamune askılı korse kullandım çok faydasını gördüm belimi 7 cm inceltti göbeğin gitmesinede yardımcı olduğunu düşünüyorum emzirirken çok çok bir zorluğu yok ama yinede insan dimdik emzirmekten sıkılıyor tabiki🙄🙄
Gurbettebianne Balannesi aynen bende öyle oldu ya .zaten dimdik duruyorsun ve sert birde çocukla uğraşıyorsun bunaldım .
Mine Ben sezeyandan sonra 4. Gün başladım şimdi 35 gün oldu takıyorum çok etkisi oldu baya sıksın kızlar dikişe zarar gelmesin yeter benim baya gitti göbek düzlendi
Meroll Bende 3.günden itibaren kullanmaya başladım.Medikalden aldım baya toplarlardı medikalcilere Doğum sonrası derseniz hemen tavsiye ediyorlar 50 TL’ye aldım ben.Dikişlere zararı yok hatta beli dik tuttuğu için destekliyor.Bel ağrısına da birebir.
Thesra Gizemzkan Şuan sarkmıyor önceden kilodan dolayı tabiki katlanıyodu ana şimdi çok hafif bir göbeğim var sarkık olmadan
Mine [bilinmeyen] kapatacak şekilde kullanıyorum eger üstte kalırsa etini aşagı doğru iner orada kalır cnm
GizemAtakan Mba hiç bir etkisi olmuyor bence ben ilk doğumumda kullanmıştım pek işe yaramadı. Kendi kendime zayıfladım. Şimdide de etkisi olmaz sadece kıyafet giyerken oluyor belli etmez diyor. Sen yine tak ama bir iki saat takıp çıkart bu sıcakta çok zor :)