Ayaskubra Merhaba güzel annelerin malum virüs yüzünden evden çıkamıyoruz korkudan sıcaklarda Cok bunaltıcı evde havuz boyunluk alıp oynamasını istiyorum ama hangi havuzu hangi boyun simidini alacağımı bilkiyorum yardımcı olur musunuz 🤍🥳
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ayaskubra Ben direk bebek küvetine su dolduruyorum içine oturtuyorum birazda top atıyorum ondan mutlusu yok 😅
asyasare Ayaskubra ben direk evdeki bizim kuveti doldurup boyun simidiyle sokuyorum icine bayiliyor 😂 rvde kuvet varsa hic alma havuz. normal havuzlar oturma mesafesinde oluyor yuzme imkani yok alacaksan uzun yuzme havuzlari var onlarinda fiyati 800 kusurdu en son 😔
Koalammm Ayaskubra az önce küvetine su ve duş jeli koyup su toplarını ve halkalarını attık 15 dk kadar içinde eğlendi sonra ayakları buruşmasın diye cıkarttım üstünü giydirdim uyudu 😍
Ayaskubra AyPerisiVeGokPrensininAnnesi benimki 4 aylık oturmuyor bugün denedik kayıyor bizim tutmamizi istemiyor hiç bir şekilde ağladı kendi bağımsız olmak istiyor bizde böyle havuz alalım bari dedik eşimle ama ne alcagimizi bilmiyoruz
Ayaskubra asyasare poof çok fazla pahalii 🥴 4 aylık boyun simidi tek alıp koysam olurmu ki bizim ne yazikki evde kuvvet yok kendi kuvetide küçük geliyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ayaskubra büyük yaş grubu havuz alırsan geniş olur bebeğin için boyub simidi ile sokabilirsin ☺️
Ayaskubra AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bunumu alsam. https://www.civilim.com/bestway-3-bogumlu-zemin-bebek-havuz-70x24-cm-51128-std?gclid=Cj0KCQjwl4v4BRDaARIsAFjATPnLSmoe9qMAmsSxIhA6QDGpMDi4n53DUmox_mFAc5IWEdfHV9L4OAgaAohPEALw_wcB Bunumu https://m.trendyol.com/bestway/cilek-desenli-havuz-160cm-x-38cm-p-37032978?boutiqueId=316792&merchantId=132298&gads=true&gclid=Cj0KCQjwl4v4BRDaARIsAFjATPkY2m78zqPxNKTz1fmkVfGOHaOTtNGR13FDHfZWcJoCFwiYKE0d_EMaAkhJEALw_wcB
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ayaskubra Bence civildeki daha uygun bu çok büyük geldi bana bilemiyorum 🤷🏻♀️
Ayaskubra Koalammm oy iyi uykular kuzuya kaç aylık benim kızım 4 aylık ve oturamadigi için biz tuttuk ama kendi bağımsız olmak istedi
Koalammm Ayaskubra bir yaşında kuzum 🤗 küçük olması daha iyi aslında suyu daha çok seviyorlar gazı varsa gazını da alır küçükken daha iyi geliyor yani