Kızlar biz 1 aylık olduk bebeğim 3450gr 51 cm doğdu 5.gün sağlık ocagına gittiğimizde 3300 küsür cıktık tam kaç hatırlamıyorum kaçtı sonra 15 gün sonra gittiğimizde kilosu 3530 geldi ebe kıyafetleriyle tartıyor kendi kafasından düşürdü 3530 dedi daha fazla cıkmıştı da kendi kıyafetleri bu kadar gelir deyip 3530 diye kayıtladı bugun 32 günlük olduk bugün gittik kilosu 3620 geldi cıplak tarttık bu sefer sizce mümkün mü bu kadar gelmesi 15 gün önce gittiğimde 3530 gelmişti 15 gün içinde sadece 90 gr mı almış yani bir de sürekli emiyoruz hep memede olmak istiyor aç diye diyeceksiniz belki ama coğu zaman agzından süt akıyor tutuyor agzında bir de o emdikten sonra göğsümü sıkıyorum sütte geliyor damla seklinde yani cok üzüldüm kızlar bebeğim o kadar uzun da emmiyor mememe gelsin en fazla 10 15 dk emip uykuya dalıyor arada ceker gibi yapıyor daha sonra yalancı memeye ceviriyor kendi bıkıyor memeni uykuya daldığı için sonra yerine yatırınca bir süre sonra yine ağlıyor mızmızlanıyor yine emziriyorum yine aynısını yapıyor böyle kızlar işte ebe 10 gün sonra tekrar kilosuna bakalım ona göre mama baslatırız dedi