Semipermeable Merhaba arkadaslar, cocugunuz dogdugunda kac kilo kac cm di? Sonrasinda ne kadar kaybetti ve ilk 1 ayin sonunda kac kg kac cm oldu, bas cevresini hatirlarsaniz yazar misiniz? Bizim kilo alimimiz az sizden tavsiyeler bekliyorum. tesekkurler
Yrnasl Semipermeable doğduğunda 3475 di 3 günde hastaneden çıkış yaptığımızda 3100 e düştü 52cmdi şuan 39 günlük 4890 kg ve 55 cm
Zuluu Semipermeable kizim 2 kilo 970 gram doğdu şuan 3 aylik 5kilo 370 gram daha sabah gidip baktik kilosuna boyuda 50 cm doğum biyu suan 58 cm ayina göre kilosu az ama fogum kilosuba göre iyi dedi doktorumuz bu ay sadece 400 gram almış
Btlbrssk Semipermeable merhaba 3.170 gram doğdu 1 hafta sonra 3700 olmustu şimdi 32 günlüğüz 4.800 kilo olmuş
Ogullarinaasikanne Semipermeable 3.540 50 cm doğdu 3.gününde 3.200 geldi ilk ay kontrolde 53 cm 4.350 geldi canımm siz kaç dogdu kaç kg aldınız
Zeynepalya_ve_annesi Semipermeable düşük ağırlık prematüre sebebi değildir haftasından önce doğan bebekler prematüredir
Poyraznisam Semipermeable 36 haftalık ama 34 ile uyumlu 2520 gram 48 cm boy 34 cm kafa çapıyla dogdu ilk hafta 2050 grama düştük 1. ayda 4660 gram 54 cm boy 36 cm kafa capı vardı sadece anne sütüyle beslenıyor
Ogullarinaasikanne Yrnasl ayy maşallah size özellikle yediğiniz bişey var mı güzel kilo almıs minik maşallah 🤗💓
Yrnasl Ogullarinaasikanne dut yiyorum bulgur pilavı yiyorum ama afedersiniz dut biraz ishal yapıyor ama çokta güzel süt yapıyor kilo alması için doktorum söylemişti emzirdiğim göğsü 2 3 kez veriyorum çünkü kilo aldıran süt en son gelen sütmüş aynı göğsü 2 3 kez emzirin 🤗
Semipermeable Yrnasl ben de dut u yiyorum, hatta uzerine tahin serpiyorum sonra gelsin kilolar.. ben son sute birakmiyordum diger gogse geciyorum sanirim ondan kaybediyorum peki kac dk emziriyorsunuz.. bi gogus mu, iki gogus mu veriyorsunuz?
Zeynepalya_ve_annesi Semipermeable 3030 gr dı 46 cm di hiç kilo vermedi ilk ay 1200 gr aldı 4230 oldu 49 cm di.
Semipermeable Zeynepalya_ve_annesi 36 haftada dogdu cnm, gelisim geriliginden acil sezaryene alindim. Ondan yazdim
Btlbrssk Semipermeable evet Sadece anne sütü ama ben her iki saatte bir emziriyorum hem gündüz hem gece uyurkende uyandırıyorum böyle yapa yapa sütüm arttı
Yrnasl Semipermeable uyanıyor 15 dkya yakın emiyor ama emiyor duruyor ağzında tutuyor falan sonra geri uyuyor birdahaki uyandığında yine aynı göğsümü veriyorum oyalıyorum biraz tekrar meme istediğinde diğer göğsümü veriyorum
kurkmantosuz-madonna Semipermeable 3200 doğum kilosu , hastane çıkışı 2900 , baş çevresi 35 cm 1 ay sonunda 4595 kilosu , bal çevresi de 38 cm sadece anne sütü alıyor , hiç mama vermiyorum
Zeynepalya_ve_annesi Semipermeable biz ilk 2 ay full meme emdik sonra meme mama devam ettik 7,5 aylıkken bıraktı emmeyi mama yiyor yemek yiyor