tuananilmoms Kızlar kızım 1 hafta sonra 5 aylık olacak , gelişimini destekleyecek ne gibi oyuncaklar alabilirim ne gibi aktiviteler yapabiliriz☺️ oyun halısı , çıngırak hışırtılı oyuncaklar var.
Kuzuannesi tuananilmoms ben koca masal kitabi aldim kitap okumak beyin gelisimi acisindan iyi imis ve bilimsel olarak kanitlanmis bubtarz uygulamalari olan bebekler okuma yazma dha cabuk ogreniyor imis. Egitici kopekcik tarzinda birsyde alabikirsniz hayvan sesleri falann
Mnli tuananilmoms kitap alabilirsiniz kalın sayfalı ya da kumaştan çünkü o dönemde dişler geldiği için çok ağızlarına sokuyorlar her şeyi bir de diş kaşıma kısmı olan peluşlar var onlardan alabilirsiniz
SEREZ Fisher price dan hışırtılı kitap aldım canım benim oğlumda 5 buçuk aylık çpk sevdi hep elinde birde piyanolu oyun halısı aldım onuda çok sevdi
tuananilmoms SEREZ oyun halımız piyonolu canıö onu seviyor ama çabukta sıkılıyor daha henüz tam oturamıyor e yatmaktanda sıkılıyor yeni yeni şeyler alıp oyalamak istiyorum, hışırtılı kitapta aklımda teşekkürler ☺️