PelinKaraca Irmak2p canım çok normal. Büyük kızım beş ayında tuttu kafasını ancak. Kilosundan ağır geliyordu biraz 😀 rahat ol yani korkma.
EmineGl Irmak2p Sakin olun lütfen, her bebek farklıdır, bazı çocuklar geç tutabilir. Benim oğlum 4 aylıkken tuttu, kiloli ve sakin bir bebekti, sıkıntı etmenizi gerektirecek birşey yok , yüz üstü yatırın gün için de 5-10 dk sizin gözetiminiz de
Irmak2p Irmak2p yüzüstü yatırıyorum ama hiç kaldırmıyor buda endişelendirdi beni oğlumda hiç böyle bir durum yasamamistim
kubra_s Irmak2p canım dinleme onları benim kızımda 52 günlük daha ikş gündür hafif hafif yüzüstü yatarken kafasını kaldırmaya başladı bir hafta önce dr 3 aya kadar normal dedi
GoGirl Irmak2p siz yine de bir doktora danisin derim henuz kucuk ama iciniz uzman bir gorusle rahatlar 3 aya kdr bekleyedebilirsiniz
Minikfasulyemmetehan Irmak2p şuan için normal bnm oglumda 5 aylıkken hala tutamıyordu kaldırıp hemen geri düşüyordu herkes bir laf söyledi çok korktuk ama duzeldı yüz üstü yatırıp destekledık ama ilerleyen zamanlarda takıp edin devam ederse Dr gösterin
Minikfasulyemmetehan Irmak2p hiç mi kaldıramıyor yere yattıgında siz yanından geçerken takıp edıyrmu gözleriyle
Minikfasulyemmetehan Irmak2p tanıdıklarımdan iki kişinin bebekleri kafasını tutamıyordu ama aynı zamanda da takıp edemiyrlardı yanından geçenleri o yüzden sordum bu da sıkıntının bir işaretidir rabbim korusun meleklerimizi