Tospikto Kizlar yazin boza satan yer market biliyor musunuz? Genelde kışın olur diyor her sordugum yer. Birde boza gercketen süt yapiyor mu?
elizinannesi-19 Tospikto İstanbul’da oturuyorsanız vefa ya gidin. Yaz kış orda oluyor. Hamileyken canım boza istemişti. 3 gün aradık 😂 en sonunda vefada bulduk. 😂😂😂
Dorukmeltem Tospikto Eskişehir’de karakedi bozacısı var bildiğim kadarıyla şehirdışlarına Kargo yapıyorlar ☺️ Ben çok tükettim yararını da gördüm 👍
Ftmrv Tospikto hepsi buradadan siparis verdim ben . Bana da doktorum yaglanmasi icin icmemi soylemisti
Tospikto Dorukmeltem bursada oturuyorum bende bulamazsam dedginiz yerden kargolatayim olmadi. Tesekkurler 🌸
Minnakevkedisi Tospikto Bilecik Pazaryeri ilçesinde vardır bozası meşhur bursaya yakın.kışın bimde falan vardı ama şimdi yoktur
Tospikto Ftmrv yakin zamandami soylediniz acaba . Nasil geldi paketlemesi falan sicakta birsey olur mu ki
Ftmrv Tospikto paketlemesi gayet iyiydi baya bi siviydi belki de sicaklardan dolayi olabilir ama tukettim yaklasik iki hafta once almistim. Öncü markaydi