merve_mstf bebegim bir aylık en az gunde 5 6 defa yapıyo aşıya goturdum bir ayda bir kilo almış sütünü de cok guzel iciyo ve takviye olarak doktor mama vermişti yeni dogunca hem mama hem sut iciyo bir kilo normal mi ?
TurkerNoyan merve_mstf e ne güzel normal tabi gayet güzel kaka yapması da anormal değil benimki de az yapıyor mesela bağırsak florası iyi çalışıyor demekki eğer doktor bir sorun yok dediyse tabi ben bilir kişi değilim 🌺benim oğlum da bir ayda bir kilo aldı meme artı mama gidiyoruz bizde günde bir bazen iki bazende iki gün etmez 👶🏻
Deletedmom297 merve_mstf Normal tabii sen 5 6 kere diyorsun ben gunde 10 kere bez degistiriyordum o zmanlar ohoo 4 6 neki. Annem derdi motor takmislar cocugun poposuna hiç kakasiz bez acmadik diye. smdi 4 aylik gunde 2 3 kere anca yapiyor.
Blackwoman merve_mstf Benim kızım günde 12 defa yapardı 😂😂🤷♀️ Normal 2 aydan sonra düzeliyor yavas yavaş 😂
Elifaydn Bizde 20 günlüğüz bebeğimde günde ⅚ kere yapıyor bende sizin gibi endişelenmiştim yalnız değilmişim , doktora da sormuştum bağırsakları iyi çalışıyor demişti
merve_mstf peki sizinde sut veya mama verir vermez mi kakasını yapıyo benm verir vermez kirletiyo altını
Ghi merve_mstf ben de ilk ay günde 10-12 kez alırdım zamanla miktarı azalıyor, evet bazen besleme sırasında bazen de hemen sonrasında yapardı cunku bebeklerın bagırsak sistemleri ilkel çalışıyor
Hercai88 merve_mstf metabolizma hızlı demek ki 😂 benim oğlumda aynıydı kilo alımı hep yavaştı hala öyle ama 1 buçuk yaşında günde 4-5 kez kaka yapar ishal olursa hele yandık 10 kereyi bulur… Doktora götürdük detaylı herşeye bakıldı metabolizması hızlı birşey yok dediler içimiz rahat etti çok zayıf yaşıtlarına göre ama kan değerleri vs olsun herşey çok iyi. Önemli olanda bu zaten. Kilolu bebek daha sağlıklı diye bir kural yok
dertlikerkenez merve_mstf merhaba ilk 3 ay 1 er kilo alması çok çok iyiymiş daha sonra 500-700 grama düşüyor alımı Yenidoğanda kaka günde 12 ye kadar normal demişti doktorumuz 5-6 bezi kakalı olurdu illaki