berkusbalii Kızlar merhaba. Yazlık efil efil salaş elbiseler almak istiyorum kendime. İnstagram da bir sürü görüyorum ama güvenip alamıyorum. 44 bedenim bu arada. Var mı alışveriş yaptığınız sayfalar?
Blackwoman berkusbalii Trendyol var ama gereksiz pahalı. 😒 Lcw, defacto, h&m,koton oralarda da var 44 beden bir bakın isterseniz
Rengin berkusbalii bence instagrama güvenmeyin beğendiğinzle gelen cok farkli oluyor. Trendyola falan bakabilirsiniz vardi buyuk beden en azindan bisey oluraa muhatap bulursunuz
Kubra_2019 berkusbalii lcw.de.harika elbiseler var hem.sitesinde hem.magaza da ben bedenime gore bulamadim
berkusbalii Blackwoman teşekkür ederim yorumunuz için evet trendyol biraz pahalı kaciyo günlük elbiseler için. Kotonun bazı kalıpları dar sanırım 44 olmuyo 46 da pek seçenek yok
berkusbalii Rengin o yüzden güvenmedim bende. Çok güzel istediğim gibi elbiseler var ama nasıl gelirler meçhul
Mertmete Trendyol veya lcw ortalama 100 tl fiyatlar.trendyolda beden tablosuna bakıp bir de aşağıdaki yorumlara bakınca sonuç iyi oluyor
Kubra_2019 berkusbalii öyle ama ben salas böyle bol olmazsa sevmem kilomu pek belli etmem yapım çok iri olduğu için kalıplar bana uymadı 😂 tesetturluyum üstüne geciriverdim beğenmedim