ZumrAsel Kızlar 2.ay da 2 tane aşı yapılıyor benm kızıma ikisini aynı günde yaptırcaz ateş huysuzluk vs yapıyor mu ?? Şimdiden bilgilenmek istiyorum çarşamba günü aşımız
defnesmomm ZumrAsel 2. Ayda 3 aşı yapılıyor. 1 tanesi koldan 2 tanesi bacaktan. Ateş yapma olasılığı olabiliyor, gün boyunca ateşini ara ara ölçüp takip etmelisiniz. Doktorunuz da önerdi ise 1 çay kaşığı Calpol verebilirsiniz.
Pelo_00 ZumrAsel 3 tane aşı yapılıyor biz yaptırdık ateşi çıkmadı ama her ihtimale karşı ateş düşürücü almıştık. Biraz halsizlik yaptı aşılar o gün çok uyudu.
Deletedmom388 ZumrAsel 3aşı yapılıyor. Biri koldan ikisi bacaktan.Ateş için zaten sizi bilgilendirecekler,sık sık kontrol edin duruma göre müdahale edersiniz.Biz hiç sorun yaşamadık,inşallah siz de öyle atlatırsınız.
ZumrAsel defnesmomm teşekkürler. Bana sağlık ocağında ki doktor parol ateş düşürücü verdi şaşırmıştım. Sizce onu kullanmalı miyim
Gamzeli03 ZumrAsel oda ağrı kesici ateş düşürücü olur takip et ateş 38 üstü ilaç ver öyle demişti bize ebe iki bacaktan bir koldan var koldaki aşı ağır biraz canlı olduğu için 6 . Ay aşısı oldu her aşı öncesi bir strese oluyor ki bende de🤦🏻♀️
defnesmomm ZumrAsel bence ilk önce üzerini ince giydirerek ve serin ortamda bulundurarak gözlem yapın. Eğer ateşi çıkarsa 1 çay kaşığı vermeniz uygun olacaktır. Parol da Calpol gibi parasetamol zaten. Ağrı kesici ve ateş düşürücü özelliği var. 6 saatte 1 kullanılıyor diye biliyorum. 💙
defnesmomm ZumrAsel rica ederim. Korkmayın hiç, ateşi olsa bile geçiyor kısa sürede. Gözünüz korkmasın. Bi de 3 gün banyo yaptırmayın diye tavsiye ediyorlar, unutmayın onu. 💙