Elisa-07 Kızlar ölüyorum göğsümün ucunda intihap gibi bir nokta. Var ve tam ucunun halkası taş gibi olmuş ılık duş aldım ovaladım ama boş Öner’iniz varmıııı
AhmeTubq Elisa-07 malesef bilmiyorum Instagram da anne sütü doktoru geçenlerde öyle bişeyler paylaşmıştı sanırım bir bakın isterseniz
1bebekanne Elisa-07 instagram da ebe Ayşe var onun önerileri oluyo sayfasına bakın Bi ılık duş ve masaj iyi gelebilir. Mümkünse doktora gidin iltihap varsa ilerlemesin
Hunilianne Elisa-07 göğüs ucundaki beyaz noktaya ne yapılıyor bilmiyorum ama mastit icin en iyisi ters emzirme. Bebegi ağrıyan göğsüne ters yatır yani kendi koltuk altına doğru uzatarak yatır öyle emzir. Bebegi yatağa sırt üstü yatır sen üzerine eğil öyle emzir gerçekten tıkanık yerler hemen açılır bol bol emzirirse
ESMA111 Elisa-07 ben boool zeytinyağı sürüyorum her emzirme ssınrasına öyle kapatıyorum memeyi gogus pedi koyup
Diloscuk Mastit olmussun canim. Gecmis olsun oncelikle.Dogum yaptigimdan beri 3 kere basima geldi. Ilkinde bilmiuoydum ama digerleri hafif gecti. Öncelikle dusta sicak suyla beraber gogsun Yukarisindan ucuna dogru bastirarak gel. Baya tekrarla bunu. Sonra bebegi ters emzir. Ters emzirme de Tikanan yer daha kolay acilabiliyo. Ben denedim oldu. Bir de agri varsa soguk lahana yapragi koy. Agrisini aliyor ve iltihabi engelliyor.
Elisa-07 Diloscuk ucunu iğneyle açtık cnm sağdım sütü ama agrısı çok Mastit biliyorum önceden geçirdim bu göğüs ucu çok kötü agrıyor
Yarenim Karbonatlı ılık su yap,göğsünün ucunu batır, biraz bekle,sonrasında ilik dus alıp emzirebilirsen geçiyor. Benimde sertleşme olmadı ama beyazlık vardı böyle kurtuldum.
jolene Elisa-07 bende de olmustu ama uçta değil göğüs bölgesindeydi. Sürekli havlu ütüleyip koyduk, masaj yaptık, manuel pompayla sağdık öyle geçti. Geçmiş olsun
Yapraksarmam Elisa-07 süt boncuğu olmuş olabilirsin. Netten bak eğer öyleyse sıcak su en son patlatman gerekir
Elisa-07 Diloscuk idare oldu canm çok sağolun iğne ucuyla beyazlığı patlattım sonra baya süt sağdım hiç değilse ucundaki agrı geçti emzirirken ağladım resmen agrıdan
Yapraksarmam Elisa-07 o zaman Allh yardımcın olsun çok zordur bilirim. En başta uzanarak emzirmeyeceksin memenin tüm ucu bebeğin ağzına girecek ve sıcak suyla iyice yumuşat. Zeytinyağı sürüp göğüs pedi ucuna koy nemli kalsın. En son çare iğneyle ucunu patlat kurumasını bekle. Başka kurtuluş yok 😰