Asya2020 Kizlar merhaba bebeğim 4aylik mama ve anne sütü eşliğinde gidiyoruz bugün doktor kontrolüne gittik ve doktor ek gıdaya baslayabilecegimizi söyledi aranizda 4aylik olup mama başlayan var mı öğlenleri sadece önerdi bu arada ve yoğurt ile başlayın dedi
ekmek-arasi Asya2020 banada sebzelerden basla sonra meyva sulasi daha sonra sut ve sut urunleri dedi meyva oncelik olunca sebzeyi pek alismiyo bebekler dedi bende kabak sonra patatesden devam ediyoum
Limonkizvera Asya2020 merhaba benm bebegimde yeni 4 aylik oldu ama ben 6. Ay dolana kadar sadece anne sutu dusunuyorum doktorumda bu sekilde onerdi 6. Ay dolunca tadimlarla yavas yavas baslayacagz insaallah
Benanin_Annesi Asya2020 Benimde bebğim tam 4 aylık olduk 5 ten gün aldık meme+mama şeklinde gidiyoruz. Doktora götürdüm doktor 5 aylık olunca başla. Bende 4.5aylık olunca başlasam olmaz mı acaba
ekmek-arasi Limonkizvera siz acele etmeyin anne sutu emen bebeklerde 6 ay dolmayi bekletiyolar doktorlar benim emme olmadigi icin yavas yavas basliyorum bi anda zaten olmaz bebegede yuklenmek istemiyorum ayrica kabak super sekilde tuvaletini yaptiriyo denemeye basladiginizda haberiniz olsun
Asya2020 ekmek-arasi sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil benim bebeğimde tek bir göğüsten emiyor bir de yoğurt vermediniz daha değil mi
ekmek-arasi Asya2020 hayir vermedim yogurt mayalamak icin annemi bekliyorum cunki inek sutu keci sutu 1 yasa kadar yasak cocuk devam sutu ve bebekler icin yogurt mayasi var onu alicam disari ciktigimda once sebzelerden kabak patates yarimda havuc deneyeyim meyvalara gecicem en son yogurt simdilik soun olmadi zaten internette alerjik sebeze meyva sut ve sut urunleri yaziyor ona gore ilerliyoruz aradada ebemize soruyoruz saolsun arkadasim her konuda yardimci oluyo doktordan daha bilgili tonlarca bebegi var baktigi 😊
Prenses_annesiiiii ekmek-arasi bizimdr tuvalet problemimiz var, kavagı nasıl yedirmeliyim acabaa, 5 aylık olduk yavaştsn başla dedi doktor ek gıdaya.
Limonkizvera ekmek-arasi cook tesekkur ederim bol vitaminle eglenceli ve ogretici bir ek.gida.donemi olsn hepimizz icin insaallah💕
TalentedMom Asya2020 biz 4 aylık kontrolüne gittiğimizde zayıf diyip mamaya başlattı ek gıda için erken demişti sizi nasıl başlattı doktorunuz merak ettim
ekmek-arasi Prenses_annesiiiii kabayi hasla iyice ez catalla ole puturlu olsun ama yumusak seklinde pure gibi yani tuvalati icin 2 damla kadar zeytinyagi hakiki ver her gun verme ama sonrasinda bi dus aldir masaj yap sirt ustu yatir capraz el ayak masaji falan sekillere inernetten bak istersen buradan anlatamadim karnina masaj yap bebe yagi ile yapar ben yapmadigini anladimgimda dus sonrasi masaj bi bakiuom temiz bez oluyo poklu 😅🤣