Selveraktas Nurse harveys ve sab simleks ikisi bi arada kullanan var mı ? Aşırı koligiz 😔 Sab simplexs günde 3 defa 8 damla yazıyo Nurse harveys de günde 3 defa 1 çay kaşıgı yazıyo 👀 Sizler nasıl kullanıyorsunuz ?
Prensesannesiii Selveraktas bende sab kullanıyodum sora bio ya başladım aşırı kuaturdu ve kilo akımı durdu malesef sadece sab devam ettim 2 aya kadar daha yeni bıraktı bakalım sab ın faydasını gördüm sadece fazla ıkındırıyordu
ikos58 Selveraktas sab gunde 3 kez 8 damla Nurse harveys gunde 6 kez 5er damla Ikısı de pek ıse yaramadı Bugun aguline şurup a başladım bakalım ne işe yarayacak
Dgr Selveraktas canım benim kızım da kolikdi ilk 2 ay çok kotuydu ruh gibi dolaniyordum evin içinde her iki gece de bir acile gidiyorduk. Ben nurse harweys ve maflor ikisini bir kullandım gündüz maflor gece yatmadan 20 damla nurse harweys. Anca öyle rahatladı kızdım şimdi3 aylık olduk maflor bıraktık nurse harweys devam ediyorum gece uyumadan 20 damla o kadar. .
Prensesannesiii Ozustaseyma bilmem bnm kızım çok kustu onu başladktn bi gün sora doktorda bırak dedi blkide tesadüf denk geldi bilemem ama bna öle geldi çok kusturdu
Ozininannesi Bizde biogaia kullanıyoruz 1 hafta sonra etki etmeye başladı maşallah şuan hiç gaz sorunumuz yok kilo alımıda gayet iyi ☺️