Hafsa1255 Kızlar 4 aylık bebeğim burnu akıyor balgam öksürüyor içi hırlıyor kusuyor sürekli burnunu temizliyorum göğsüne mendil koyuyorum odayı havalandırıyorım hep ama ilerliyor sanki doktor ciğerlerine inmemiş dedi ilaç vermedi. bugün aşısı vardı haftaya erteledi daha da hasta olmasın diye Önerebileceğiniz başka şeyler var mı
Caglasakaa Hafsa1255 benim de 25 günlük oğlum. Öksürük ve hirilti var. Doktora gidecgiz bakalım neden olur ki sanki boğazında balgam var da hirilti yapıyor gibi
Serapkulcosgun Hafsa1255 benimde bebeğim ayni sekilde prospan kullaniyorum bitkisel bir ilaç hic bir zarari yok tavsiye ederim başkada kullanabildikleri bir ilaç yok zaten
Hafsa1255 Caglasakaa Ciğerlere ınmedıysen ilaç vermiyorlar eve gönderiyorlar. Öksürürken insanın içi gidiyor 😔
Fazilettt Caglasakaa cnm bnm oğlumda 37 günlük dünden beri burun tıkanıklığı öksürük var bende burnunu açıyorum ama öksürük var hırıltı var bende yarın götürecem Dr a
Zeynepsule Ciğere inmesinimi bekliyorlar benimde bebeğim öyle 5,20 günlük ben tereyağı pekmez kaynatıp sogutup verdim serum fizyo kullnıyorum birde prospan diye bitkisel şurup varmış onu veriyorum çay kaşıgıyla bakalım kusuyo kötü öksürüyo inşaAllah geçer
Rukiye66 Prospan şurup verdi doktorumuz onu kullanıyorum. Aynı şikayetler bizde de var kuzum Benimde 4 aylık buhar veriyorum burnuna oda iyi geliyor bu şurubu tavsiye ederim
ElifKaratas Rukiye66 prosban ne için veriliyor canm benm kızm da 3 ay 2 günlük 2 buck aylıkken bronşit olduk hastanede 10 gün yattık ben. Doktora sormuştum ama ilaç vermedi bana Benmkide ara ara öksürüyor Kakası balgamlı
CaglaBlgn ElifKaratas geçmiş olsun canım. Bronşit belirtisi nedir acaba yani öksürmesi gerekiyor mu illa? Benim bebeğim 2 buçuk aylık hırıltı ve burun tıkanıklığı var. Sağlık ocağına götürüp dinlettirdim ciğerlerini çok şükür bir şey yok ama kakası balgamlı
Rukiye66 ElifKaratas öksürük şurubu internetten içeriğine bakabilirsiniz bronşit için özellikle yazıyor
feldspar 3 aylığız. anne kız beraber öksürük hırıltı ve balgam var günlerdir. benden ona geçti. bende bide boğaz ağrısı eşlik ediyor. şimdilik doktora gitmeyi düşünmüyorum. bugün annemin tavsiyesiyle bir çay kaşığı soğan suyu verdim. burnunu sürekli temizliyorum. daha sık emzirmeye çalışıyorum boğazı kuruyordur diye. düzelmezse gideriz
ElifKaratas feldspar canm soğan suyunu bende duydum doktora da sordum daha küçük verme yakar boğzını demişti
ElifKaratas Gizhem91 bzmkide kuru öksürük var bakalm kontrol e götürdüğüm de sorayım bi bu şurubu daha öncede duymuştu m
ElifKaratas CaglaBlgn burundaki balgam ciğerlere indiğinde bronşit oluyor sürekli sık sık temzle burnu nu tıkalıysa bizim 1 gecede indi
CaglaBlgn ElifKaratas temizliyorum hiç bir şey gelmiyor. Sadece kakada çıkıyor o da sabahları gün içi normal
ElifKaratas CaglaBlgn ne kadar sıkıyorsun Damla’dan ben tek seferde 5 cc birden kullanıyorum enjektörle yarısını bir deliğe yarısını bir deliğe yıkama yapıyorm
Emirim Bizde 2.5aylikken ayni sikayetlerle gittik doktorumuza oncesinde acile gitmistik hava ve surup verip gonderdi ama gecmeyince doktora gittik evde cabuk ilerler cigerlere oner bas edemezsjn deyip yatis yapti 5gun kaldik hastsnede iyilesti cok sukur ama tikaniklik.hala var burnunda doktor o normal biraz gec gecer diyor.
Hafsa1255 Allah şifa versin geçmiş olsun herkese Ihlamur versem 1.2 kaşık sorun olur mu acaba Nasıl yapabilirim çiçeklerini mi demlesem kaynatmadan??