YK_ MilaMerve maşallah bizde 6 ay 10 günlük olduk aynı yerlerde oturmaya devam edersek okul arkadaşı olur bizimkiler ozaman ☺️
Eminemehmetcan YK_ ogluşum var ay bugün hiç yapmadığım şey oldu hastaydım grip oldum halsizlik bir yandan Bebeğin altını değişecek tim yatağın üstünden yere düştü bir an yanından ayrıldım o sıra düştü guzum
YK_ Eminemehmetcan ayy sorma bi defa bende çamaşır asmaya çıkmıştım benimkide koltuktan düştü insan korkuyor tabi ama düşe kalka büyüyecekler ne yapalım
Eminemehmetcan YK_ aynen öyle ama çok korktum düştüğü yerde beşiğin ayağı var dı yanlız koymuyorum artık . Kaynanam da geldı bir hafta dır yanımda biraz da olsa yardımı oluyor
Eminemehmetcan Eminemehmetcan ben Adana lı yum . Eşim in görevinden dolayı geldık buraya . Senın 6 aylık mı bebişin canım
YK_ Eminemehmetcan evet canım 6 aylık hemşeri sayılırız bende iskenderunluyum evlendikten sonra geldim kimsem de yok burda acayip sıkılıyorum senin kaynanan gelip yardım ediyormuş yine
Eminemehmetcan YK_ evet canım ama bir fark YÖK yine yoruluyorum kaynana yaşlı eşime bebeğe ona bakıyorum yani . Kafa dengi değil oturup da sohbet edesin sıkılıyorum bazen
Eminemehmetcan YK_ amin gerçekten allah bana yardım etsin. Bugün de bebeğin kafasını beşiğe vurdum . Ya kaynanam yokken ne güzel sakındım. Gelınce her seye laf bende buna sinir oluyorum
Alyask Merveyavuz hıı çok yakınız ya o bakkalın karşı bınasında kayınvalıdem oturuyo 🤩 ınstagramını yaz ekleyım