Sinem2 Evmila sitesinden isimli yatak örtüsü almak istiyorum. Alan var mı memnun kaldınız mı kumaşı nasıl fotografta cok ince görünüyor şanki
Cananne1 Sinem2 hayır daha önce alışveriş yapmadım bu siteden ama web sitesi de çok güvenilir görünmedi açıkçası ne şirket ünvanı ne vergi numarası var ayrıca şikayet var.comda da ürün teslim edilmediği yönünde şikayetler var, almak istiyorum derseniz öncesinden firmayi arayıp müşteri hizmetlerine ulasilabilirligi denemenizi güven duymanız halinde sipariş yapmanızı tavsiye ederim..
Aybo Sinem2 merhaba, ben çerçeve ve Müslin örtü aldım, whatsupp üzerinden temssa geçtik, bi sıkıntı yaşamadık, ama nevresim takımı ve kalitelisini bilmiyorum tabisi, 🤗
Sinem2 Cananne1 çok teşekkür ederim cevabınız için. Instagram ve Facebook sayfasında bı hayli müşteri fotoğrafları var ama emin olmadan sipariş vermiyeyim en iyisi. burdan da yazan olursa ona göre karar veririm
Sinem2 Aybo teşekkür ederim, bende watsap üzerinden sipariş vereyim o hâlde. Umarım sıkıntı yaşamam 🤗