Ozlemnur09 Merhaba anneler ben doğum yapalı 20 gün oldu sezeryan oldum sütüm geliyor fakat yaglı değil bende humana emziren anne çayı aldım aranızda benim gibi olupta sütü bu çay sayesinde yağlanan varmı bebegim benim sütüm ile doymuyor illa mama istiyo
Kelebegimmmm Ozlemnur09 bu çayın içinde sadece yüZde üç bitki ekstresi varmış. Emzirme danışmanları önermiyr. Zaten sütte yapmıyr. Hiçbr yiyecek içeck süt yapmıyr. Sadece üç ana üç ara öğün yapın. Suyunuzu ihmal etmeyin. Bu tarz şeylerle de vakit harcamayın. Emerek ve sağark süt artar
Omerim01 Ozlemnur09 doktorum sutum artsin diye onermisti bu cayi etkisi kanitlanmis tek anne cayi demisti bende senin giniyim canim sutum yaramiyor oglum bi saat emse de mama saati gelince istiyor illa mamayi
Ozlemnur09 meliike00 bana ebemizi söyledi eger ki doymuyor sa sütün yaglı değildir dedi ilk günden beri sütüm yaramıyor oğluma
Zuzu_beril Yağlı olup olmaması anlamadım ama eczanelerde galactago diye damla var süt arttırıcı 2 ay kullanmıştım çok faydasını gördüm kardeşim doğum yaptı ona da söyledim oda çok memnun kaldı
Wolverine Ozlemnur09 Doyuyordur 20 günlük bebeğin sürekli aranması aç olduğu anlamına gelmez. Yeni doganlarin tek bildiği emmek ve anne kokusu bu yüzden sürekli meme de kalmak uyumak ister. Bu aç oldugundan değil kendini daha huzurlu hissettiği icin. Sütün yağlıdır ayrıca on süt son süt var yağlı kısım son süt de oluyor. Farketmemis olabilirsin. Humana sadece sütünü artırır. İçeriğinde şeker var on süt fazlalaştirir ancak. Daha kaliteli süt istiyorsan bol yeşillik ot yiyeceksin. Dere otu semiz otu vs mevsimjne uygun. Bir de bol su
Ozlemnur09 Wolverine bebeğimi hemen hemen 1 saate yakın emziriyorum ama memeden ayırınca hemen uyanıyor ve aglama ya başlıyor mamayı içince direk uyuyor
Asiaaaa Ozlemnur09 sütünüzün yağlı olması ve artmasi için burda bi arkadaş post acmisti kuru incir ile sut karışımı bisey yapıyordur çok etkili demişti
Gkcymn Sütünüzun yağ oranını görmek için , sütünüzü biberona sağıp dolaba koyun 1 gün kadar beklesin o süt , sonra bakın dolapta yağlı kısmı ustte kalacak .
Ozlemnur09 meliike00 mama ile baya kilo aldı dogdugunda 4025 kiloydu 2 gün içinde 400gr kaybetti ertesi gün mama ile 100 gram aldı bugün 20. Gün 4600gr