Birkucukeylulmeselesi Elifffaksu bizimki kırkında geçti korkmayın sık emzirin saat başı dedi ebe baba benfe öyle yaptım
Nesrinbek88 Elifffaksu sürekli emzir şekerli suda içinler oldu etrafımda sık sık emdirim ama uyandırın sürekli
Elifsu60 Elifffaksu canım bizim de sarılığımız 18 e kadar yükseldi tam 2 ay sürdü çok sık emzirmen gerekiyor sütün yerterli geliyorsa emzirmeye devam et
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Elifffaksu nasıl ne aralıklarla besliyorrsunuz. Birde gece düzeni nasıl. Özellikle gece çok sık emzirin 2 saatte saatte 1 emzirin cabuk düzelir. Ben devamlı emzirdşm Bi sıkıntı yasamadım
Selcannn Anne sütü alıyorsa sık sık emzir ama biraz geç gitti benim bebeğim doğduğunda başlayıp tam 45 gün sarılığı devam etti mama ver derim ben çay kasigiyla hızlı geçirir ben vermedim çok uzun sürdü gitmesi
Elifffaksu Sık sık emziriyorum mamayı da tavsiye etmiyorlar alışır ona diye, ikisi agır da gelebilir anne sütü, mama ikisi bir ara da Birkucukeylulmeselesi sık sık emziriyorum ama doymadıgını düşünüyorum çenesi yoruluyor karnını doyuramıyor
Birkucukeylulmeselesi Elifffaksu yok korkmayın bende çok düşündüm hatta mama bile verecektim ebe kilosuna bakalım bi dedi iyikide etrafa uyup mama vermedim iyiki benimkide 10 dakkada doyardı merak etmeyin sık emzşn ama az emsede olur mideleri ne ki zaten
Gulsen2703 Benim bebeğim de aynı oldu üstelik 13.4 derecedeydi. Bol bol emzirdim gece uyku uyumuyordum resmen sürekli emziriyordum çok şükür atlattık.geçmiş olsun
Dumery Sık sık emzireceksin uyuyorsa memede ayak altını yada çenesini uyar uyandır emzirmeye devam et başka türlü düşmez
Elifffaksu Elifsu60 emzirmenin yanında mamayı da tavsiye edermisiniz karnını tam doyuramıyor yoruluyor
Elifsu60 Elifffaksu canım sütün geliyorsa sağarak ver akışı kolay olduğundan doyana kadar içiyor ben şahsen maurl el pompası aldım sağarak verdim (hemde sütümü çok arttırdı) ama biberonla alıştığı için 4 ay 11 günlük olduk hala sağarak veriyorum biberonla içiyor. Ama sütün yeteri kadar doyurmuyorsa mutlaka mama ver aç bırakma doydukça atacak sarılığı
Anesa Elifffaksu bizim de sarılığımız ilk doğduğunda 9.35 idi bi hafta sonra 10.11 oldu bi yandan emzirmeye çalıştım bi yandan sağıp sağıp bebegime verdim sen de öyle yapabilirsin. bu süreçte mamayi cok nadir verdim ac olduğunu doymadığını hissettiğim zamanlar genelde.