Gulsinemmsmsek Arkadaşlar bugün oğluma evde bebe bisküvisi yaptım keçiboynuzu unundan ama 1 yaşından önce süt yasak diyorlar neyle verebikirim bu bisküvileri denemek amaçlı yaptım aslında becere bilir miyim diye baktım çok güzel oldu ama kaynanam sütle suyu karıştırıp ver dedi kararsız kaldım Bi fikri olan var mı acaba 💫
02Kaan12 Gulsinemmsmsek bende kendim yaptığım bisküvileri Rondodan geçirip yoğurdun içine kattım. Tadı güzel olmuştu ama oğlum pek yiyemedi denemek isterseniz ☺️
TALHA1221 Gulsinemmsmsek ben meyveleri cam rendeden geçirip 3 tane cici bebe koyup veriyorum çok severek yiyor öyle deneyebilirsin canım 😇
Elmiram Yumurta cici bebe peynir ekliyerek veriyorum, yada yogurt cici bebe elma muz gibi meyve yada findik ceviz ekliyorum
Gulsinemmsmsek Mete2019 2 çay bardağı pirinç unu 1 çay bardağı keçiboynuzu unu yarım çay bardağı süt 2 yemek kaşığı pekmez 2 yemek kaşığı tereyağı isterseniz pirinç unu yerine yulaf ve ya tam buğday unu da koyabiliriz tüm malzemeleri karıştırıp yoğurdum strec içine koyup boyutunu ayarlayıp kestim yağlı kağıt serilmiş tepside 180 derecede 12 dakika üstleri pembeleşinceye kadar pişirdim 💕👍
[silindi] Süt verebilirsiniz, verilmemesi gereken süt şişeden mama niyetine. Asıl besin tabanı inek sütü olamaz. Ama yulaf sütlaç gibi şeylerde ki sütün zararı yok. Bal ile karıştırıyorlar bu konuyu bazen.. Zor.. 😪