Mehmet-22_efe 2 ay önce 3 aylık koruyucu iğne yaptırdım yaptırdıktan sonra ilk ay regl olmadım şu an 2.ayındayım bu ay regl oldum ve 16 gün oldu hala devam ediyor bileniniz var mı iğnenin yan etkisi mi bu yoksa başka sağlık sorunlarının habercisi midir?
Ecenazim Mehmet-22_efe canm igne adeti kesiyo tamamen ve ara kanama yapiuo ama herkeste farkli etku gosterebilir bn ara kanama yasadim 2 ay vd adet olmuyrum suan ara kanamam da bitti korkma adet olmayinca sorun yokmys
Biricik01 Mehmet-22_efe merhaba kanamaniz 16.günden sonra devam etti mı doktora felan gittiniz mı acaba?Bende geçen ay yaptirdim iğneyi 11.gün oldu hala kanama devam ne yapicam bilmiyorum
Gnarin Mehmet-22_efe ben de de aynı şekilde 1 ay lekelenme oldu 2. Ay çok olmadı rahatlığı var diye 3 ay denemek istedim 3. Ay belime öyle bir ağrı girdi ki anlatamam bu iğne hafif çapta kemik erimesi de yapıyormuş prospektüs te de yazıyor Bende tekrarlamayacağım ayrıca kilo da aldım iştah açıyor yan etkileri çok fazla iyi yönlerin dışında
Mehmet-22_efe Ecenazim adet olmadığımdan korkmadım olmama ihtimali olduğunu biliyordum ama bu kadar uzun sürmesinden korktum 16 17 gündür sürüyor ve belim bacaklarım uyuşuk karnım uyuşuk artık hissetmiyorum
Ecenazim Biricik01 canm merhaba bnm kanama 1 ay kadar surdu ama lekelenme tarznda suan 2. Ayimdayim kanama falan kalmadi
Biricik01 Ecenazim çok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için 🤗 çok uzun sürmüş ☹ hep böyle yan etki yaparsa birdaha kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum
Ecenazim Biricik01 rica ederim canm ☺️ bnde bitti suan canm seninde biter bi sure sonra ama bnde cok aşiri sinir yapti🤦♀️
Biricik01 Ecenazim sagol canım insallah biter bir an once. yeminle bende öyle pamuk gibi insanım asla sinirlenmem normalde.Allahim bir sinirliyim hiçbir şeye tahammülüm yok 🤨
Biricik01 Gnarin zaten bu iğneyi yaptıranların çoğu yan etkilerinden sonra bir daha yaptirmiyormus, çok sinir bozucu yan etkileri var
Mehmet-22_efe Gnarin lekelenme değil normal adet görür gibi oluyor hastaneyede gittim yan etkisiymiş bnde tekrarlamıycam
Ecenazim Biricik01 aynen canm bnde kolay kolay sinirlenmem ama en ufak seye buyuk olay cikiyo insallh biter yan etkileri bi an once sen ilk vuruldugunda 10 gun ekstra korun demislermiydi canm sana
Biricik01 Ecenazim 1 ay boyunca ekstra korun dedi canım(ilk defa yaptırıyorum deyince) zaten demese bile tek korunma yöntemine asla güvenmem 😁
Ecenazim Biricik01 ekstra korun demediler canm bna ya bnde spiralmo taktirsam ekstra diyorum bnde guvenemiyorum😃
Biricik01 Ecenazimben çok korkuyorum korkmuyorsan taktir valla canım,şakası yok bu işin 😁Burda kazaya kurban gidenleri gördükçe o kadar tırsıyorum ki🙄
Ecenazim Biricik01 bnde korlyrm canm ama bi cesaret taktirabilirm belki😁 valla bnde canm ya igneyle bile hamile kalanlar var😱