Nlayikra Kızım 9 aylık eşim birkaç paket ballı irmikli pirinç unu mama almış üzerinde 5.aydan itibaren yaziolar bal bir yaşına kadar yasak değil mı ya siz verdiniz mi ? Yedirsemmi yedirmesem mi kararsız kaldım
aralik_askim Nlayikra valla canim bende dün yedirdim hepsinini fiskirarak kustu ama belki senin bebis sever biz 7+3 günlüğüz bu arada
Kralichee Nlayikra Bebek hemşiresi olan kuzenim var ona sordum aynı soruyu ondaki bal bal değil tatlandirici gibi sulandırılmış birşey bende verdim dedi yani veriliyormuş
Asyaaihsnser Mduygum sen yedirdin olmuyor diye onun bebeğine olmuycak diye bişey yok çocuk doktoru 3 yiyecek kesinlikle yasak biri bal dedi alerjen
Muhkub2016 Bnde aptamilin ballı tahıllısını almıştım o aylarda ama 11 aydan sonra vermiştim. Bizmkide 6.aydan itibaren yazıyordu yinede biraz daha bekledim tereddüt ettm
balkabagianasi Nlayikra sulandırılmış şekilde olduğu için sakıncası olmuyor ona bakarsanız sütte yasak ama sulandırılmış bir şekilde herşeyin içinde var onun gibi düşün sonuçta bunu piyasaya süren bir marka elbet bilirler merdiven altı ürün değil ya 💖
Mduygum Asyaaihsnser sanane ya ben yedirdim cocuguma bisi olmadi o yedirmesin napiiimmm akli yok mu yasak demis doktor yedirmesin o da
[silindi] Gerçek bal değil o içinde ki, dolayısıyla sahte yedek maddeler vermek ister misiniz asıl merak ettiğim bu 🌝
Elmiram kasik mamasinin icerisindeki bal farkli islemler uygulandigi icin normal bal ile bir tutmayın diyorlar ben verdim ama normal bal vermedim bi sorunda olmadi
Bernaasel Nlayikra son kullanım tarihi yakın değilse buzdolabında sakla yaşına gelince ver ama şimdi verme risk almaya gerek yok
Mom0870 Nlayikra Bazı mamalarda 4 ay bile yazıyor. Ama doktorlar ve birçok beslenme kitabı bal 1 yalından önce yasak diye vurguluyor 🤷🏻♀️
PonciKom Nlayikra zaten o mamaları hıc anlamıom bn almadım hıc kullanmadım bal yasam ona ragmen neden üretıyorlar bilmm