GamzeAlpino Hanimlar bana önerebileceginiz toz detarjan var mi? Beyazlari kar gibi yapacak bi urun ariyorum .
Tubina GamzeAlpino ben ariel dağ esintisi kullandım uzun süre çok iyiydi ama kokusu ağır gelmeye başladı, persil aldık oda güzel yıkıyor. Beyazlarım genelde rengi koyulaşmaz ama bazen lekeli olduklarında vanish kosla oxi action toz olandan yarım ölçek deterjanın üstüne ekliyorum tertemiz yapıyor 👌🏻
20152020 GamzeAlpino bence öyle bir ürün yok :) ben beyazları yıkarken banyo tasına su dolduruyorum yaklaşık 1 litre felan oluyor sanırım. Onun içinede bir tatlı kaşığı kadar domestos döküyorum. Sonra makinadaki beyaz çamaşırların üstüne döküyorum. Deterjanıda deterjan haznesine koymuyorum 1 ölçek toz deterjanıda çamaşırların üstüne döküp öyle çalıştırıyorum makinayı. Omo kullanıyorum deterjan olarakta. Böyle yapınca Kar gibi oluyor çamaşırlar.
Merve201119 GamzeAlpino omo kullanıyorum beyazlara on yıkama yapıyorum köşke koyuyorum ön yıkama gözüne beyazlarım kar beyaz çıkıyor
Birkoalaanasi Omo harici deterjanlara güvenimi kaybettim, verdiğim paralara acıyorum onlara. Birde abc elde yıkama çıkarmış mini boyunu aldım denemek için makina içinde uygun. Yine tamda bugün dayanamadı minik kalbim temizlik ürünlerine 🥀
Canan2727 Birkoalaanasi bende normalde omo kullanıyordum eşim alo almış bu sefer karıştırıp bende degstrmedim bide onu kullanıcam bakalm güzelmi
Birkoalaanasi Canan2727 Alo malo hak getire hiç iyi temizlemedi makinadan makinaya da fark ediyor galiba 🥀🥀🥀
Canan2727 Birkoalaanasi olablir canım bende sıvı deterjan kullanınca temizlenmemiş hissediyorum kıyafetlerimi 😂psikolojim bozuldu