Poyrazefe 13 aylık oğlum için artık ortopedik ayakkabı almam lazım ama güvenemiyorum internettende ayakkabıyı anlayamıyorum😔 yardımcı olurmusunuz aldığınız mağaza internet sitesi fark etmez güvenilir olsun yeter
Rengin Poyrazefe ortopedik ayakkabi olmasını doktorunuz falan mi önerdi. Artik ortopediktwn ziyade anatomik olmalı diyorlar ondan sordum. Ben kizima nike dan almistim hala da kullanıyor cok guzel cok memnunum. Esnek bir ayakkabi. Nike sitesine bakabilirsiniz
Esin4006 Poyrazefe ortapedik kesinlikle olmasinnnn…ben viccoya gittim ayağına denedim internette bir alana ikinci yüzde elli indirim o yüzden internetten aldım magazasinda deneyip…çok araştırdim kesinlikle vicco diyorum
aramsamsam Poyrazefe nike sunray kullanıyoruz biz çok rahat ediyor. Onun dışında polarisin deri bi ayakkabısı ve bir iki tanede adidas var. En rahatı nike sunray açıkcası çok hafif ayağında yokmuş gibi koşturuyor.
Rengin Poyrazefe anladim o zaman siz doktorunuzun tavsiyesini göz önünde bulundurun. Taban kismi için bilemedjm suan bizim ki uygun olur mu ama bir bakin
TugceAna Poyrazefe zaten bütün çocuklar 5 yaşına kadar düz taban olurmuş çevrenizden kontrol edebilirsiniz bizde bu gün flo dan aldık Polaris
TugceAna GzdeBade bütün bebekler düz taban olduğu için aslında ortopedik diye biley yok sadece çocuğun rahat ettiği ayağına tam olan Ayakkabılar var