nur_eayni_h ZeynepErva38 bebeğim 9 ay 10 günlük ve benim kızım bu gelişimleri biraz geç gösterdi . Ben söyleyeyim sen herşeyin çocukta bittiğini anla güzel anne☺️ Sadece 1 aydır ayağını yere basıyor öncesine hiç ama hiç basmıyordu 20 gündür sürünüyor 10 gündür emekliyor hatta kızım dönmeyi filan da çevredeki çocuklara göre geç yaptı ve ben bunu anladım ki çocuk ne zaman hazır olursa o zaman yapıyormuş o yüzden canını sıkma ve bekle😊
ZeynepErva38 nur_eayni_h benim kızında şuan hicbir şey yapmiyo sadece desteksiz oturabiliyo inşallah tez zamanda hayrlisiyla yapar canm çok sağol 🥰 bebisini de op benim yerime
Buno ZeynepErva38 benim kizim da 9 aylik emekledi. Simdi 15 aylik olcak yürümüyor. Cok takmamak lazim kafaya. ‘Yurumuyor mu hii olsun olsun yurur daha’ tepkilerinden biktim ben de. Annemler 1 yasina girdiğinden beri hih bizim yanimizda olsa yuruturduk biz onu dediler getirdik hala yurumedi 2 aydir 😂 simdi de ee bunun cani istemiyo diyolar. Her cocuk farklı bunu kabul etmek lazım zamani gelince yapıyorlar
tugbaninpenceresi @ZeynepErva38 ama biz 11 aylık olduk siz daha 9 aylıksınız, ve biz de hala emekleme yok 🙂 olsun emeklemeden yürüyecek belli ki
pasabeyy ZeynepErva38 bunu yapan birini taniyorum surekli bi çocuk yarıştırma derdinde surekli cocugunun ayini buyuk soyluyo degisik bi kadın benim bebeğim 6 aylik onunki 8 9 civari bi hava bi hava noluyo bebek büyük olunca hic anlamiyorum ben uzuluyorum cocugum buyudugu icin
ZeynepErva38 pasabeyy aynen canım doyamıyorum valla bazı insanlar sürekli onun bebeği şunu yaptı seninki felan felan bende takmıyordum.ama memlekete gelince herkes bir ağızdan söyleyince korktum sadece bisey mı var diye Allah korusun
GramPozitifBakteri ZeynepErva38 arkadaşımın kızı 13 aylıkken emekledi onlar istediklerinde yapıyorlar hiç canını sıkma 😌
nur_eayni_h ZeynepErva38 canım hiç canını sıkma 👍🏻benim kuzenimin kızı benim kızımdan 10 gün küçük ve otururken bir yerden tutunarak kalmayı ve sıralamayı yapıyormuş önceden canım sıkılıyordu ama şimdi sıkılmıyor çünkü benim kızım da bekleyip bir anda yapıyor ve kuzenimin kızından daha temkinli davranıyor😊 o yüzden bebişine bırak o ne zaman nasıl yapacağını biliyor😊 öperim tabi sen de bebişini öp😊🌸Bir de senin bebişin dişleri çıktı mı?
kubra9595 ZeynepErva38 benim kizimda 9 aylik emeklemiyor dönüyor oturuyor herseye uzaniyor ama daha gücunü toplayamiyor her bebek bir degil 6 yasinda ki kizım 10 aylikken emeklemisti mesela oda gec oldu 13 aylikkende yürümüştü
Liman ZeynepErva38 merhaba canım lütfen moralini bozma ablamın bebeği hiç emeklemedi 14 aylıkken yürümeye başladı hatta hiç dönmedi bile oda çok endişe etmişti ama her çocuk farklıdır benim bebeğim 7 aylık şuan emekliyor
alyaderinsozdemir ZeynepErva38 bnm bebeğimde 10 aylık olcak cnm daha emeklemiyo bebekten bebeğe fark ediyo
Aselim68 6.5 aylıkken emekledi benim kızım bu tarz şeyler kıyaslancak şeyler degil her bebek kendine özel ama kafana çok takıyorsan emekleme egzersizleri falan var ben onu yaptırmıştım 3-4 gün sonra 15 günde emekledi deneyebilirsin belki işe yarar 😊
Cicekimftm ZeynepErva38 büyük kızım hiç emeklemeden yürüdü, oğlum popo üstünde gidiyordu,şimdi minnak kızım emekliyor ve inan çok zor bu dönem. Kollamak kolay değil keşke emeklemeden yürüseydi. Her bebeğin gelişimi farklı emekleyecek diye birşey yok