Baharas Bebegm kusuyo ve cok gazı var gbı emdımı kusuyo reflu yatagı al dedıler kullanan varmı aranızda nasıl yatırdınız?
Biranne00 Baharas ben ilk doğduğu andan beri kullanıyorum çok şükür hiç kusma şikayetimiz olmadı canım gaz problemimiz de yok damla kullanmamamıza rağmen
Deletedmom334 Baharas doğduğundan itibaren 2 aya kadar kullandm hiç kusma veya gaz problemi olmadi, kesinlikle kullanılmalı
Etmeninannesi Baharas ilk doğduğunda 2 ay yatırdım yatağın yanlarında yükseltiler var zaten kol gibi sırtını oraya dayayıp yan yatırdım hiç bir sorun yaşamadık
Deletedmom99 Baharas kullandım çok memnunum ayrıca gastrotuss baby kullandım mükemmel bir şurup temiz içerikli onunda çok faydasını gördüm her reflüsü olan bebeğe söylüyorum valla
Derenkuzum Baharas Bebeğin kusması ve gaz problemlerinin olması çok normal durumlar kusma sebeplerini bulup gazını çıkartırsanız yatağa gerek olmaz bende de var ama etkisi yok açıkçası
badew Ben kullandım doğduğundan beri aşırı memnunum hic kusma gaz gibi sıkıntılar yaşamadık ve çok kullanışlı oluyor.4 aylık olduk hala onda salliyorum
Bernaasel Baharas ilk günden 4 aya kadar kullandık kusmayı kestimi hayır ama en azından kusmuğu geri gitmiyo tavsiye ederim
D_L Aydayız hala kullanıyoruz benim bebeğimde de reflü var kimi bebek çok kusar kimisi kusmaz yataksa geri gelmesini önlüyor için rahat oluyor en azından tavsiye ederim biz hala kusmaya devam ediyoruz
Duygusm Baharas Ben doğduktan itibaren kullandım. Reflü yataklı baby nest almıştık, anneme gittiğimde bile götürdüm, ona yatırdım. Bebeğim 3.5 aylık, doktoruna sorarak yeni bıraktık.