Hns ben de çok zorlandım ilk çocuğum bir yaşına kadar sabrettim ilaç kullanmamak için ama o bir yıl nasıl geçti anlatamam size. Sonra Dr a gittim ve antidepresan kullanmaya başladım adını yazmazdım normalde ama zaten emzirirken sadece lustral kullanılıyor zaten Dr yazmadan alamazsınız. İlk 20 gün ilaç canıma okudu hiç yemek yiyemedim aşırı bulantı baş dönmesi ve halsizlik yaptı. 20 günün sonunda Bi anda güneş doğdu dünyama iki aydır kullanıyorum ve yeniden doğmuş gibiyim. Eşimle problemlerini resmen bıçak gibi kesildi demekki sorun bendeymiş diyorum şimd. Çocuğumla daha kaliteli ve verimli vakit geçiriyorum uykusuz kalsam da daha enerjiğim gün içinde. Ve artık daha sabırlıyım. Önceden 3 günlük bulaşık birikirdi lavoboda kirli çamaşırlar banyodan taşardı. Kolum kalkmıyodu çocuğa çorba yapmak bile eziyet geliyordu. Şimdi evim çiçek gibi bütün işlerim tıkır tıkır gidiyor çok şükür. Tabi ki ilaç kullanmak hoş değil sonuçta kimyasal. Gerçekten ihtiyaç yoksa ağrı kesici bile içilmese daha iyi. Ama kar zarar hesabı. Eğer depresyonunuz hayatınızı ve çocuğunuzu etkileyecek duruma geldiyse mutlaka bir Dr a gidin zaten Dr ilaç kullanıp kullanmayacağınızı söyleyecektir. Bu kadar uzatmamın sebebi kesinlikle size umut ışığı olmak. Hep böyle hissetmeyeceksiniz ilaçla ya da terapiyle içinizde hissettiğiniz o çukurdan çıkabilirsiniz. Yeter ki harekete geçin ve Dr a gidin. İlk etapta aile hekimine veya çocuğunuzun doktoruna bile danışabilirsiniz.