ArdcAyca 54 gunluguz bu sekilde kizariklar olms isilik mi yoksa alerji mi bilemedim bugun dus aldik kizarikligi sönmüştü ama smdi tekrar boyle😥 https://imgyukle.com/i/Cfw8qp
Sevilay61 ArdcAyca Bana isilik gibi geldi benım de oglum alerjikti. Duşla da söndü demişsiniz. İsilik Olm ihtimali yüksek. Biraz daha takip edin siz en iyisi
Meleksavskn ArdcAyca bence deterjan alerjisi yine de çocuk doktoruna göstermen de yarar var birde deterjanını değiştir mesela hacı şakir granül matik yada hacı şakir sabunu ile yıkaya bilirsin çamaşırlarını
GunesliHayat Benim bebeğimin yumurta alerjisi var.alerji de daha farklı oluyor benim kızımın döküntüleri.ama şuan böyle isilikleri de var vücudunda,bence sizinki de sıcaktan kaynaklı isilik.ama bir doktorunuza danışın yine de.
ArdcAyca GunesliHayat 11 inde kontorulumz var o zmana kdr bekleyeyim diyorum yediklerime dikkat ediyorum bi yandan. Teskkr ederm canim sizede gecms olsn
ArdcAyca Adlk hayir ilk defa aciyorum daha once actigim yuzunde vardi sivilce tarzi seyler ama o ilk dogdugundaydi. Smdi bu kdr zaman gecmsken boyle olunca alerjimi diye dusundum
Adlk ArdcAyca anladım canım geçmiş olsun ☺️Alerijk değil korkma alerjik bir bebek annesi olarak artık deneyimledim isilik bebeğimizdeki travazol sür, advantan da olabilir bir günde toparlıyor rahatlatır hemen bebeğinizi 😌🌼