DeryaKenanKayra Kızlar benim oğlum 10 aylık ve doğumdan beri saçını hiç kesmedim zaten saçı yeni Uzadı. Etrafımdan sürekli kes diyorlar, saçını sıfıra vurmayla,gürleşmesinin alakası var mı cidden
Annesirintugceuzun DeryaKenanKayra Bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ben 3 aylıkken kazıtmak durumunda kalmıştım ama saçı hala çok değil kızımın. Zamanla uzayacaktır 🤷🏻♀️19 aylık. 👀
Zeynep_AlyaninAnnesi DeryaKenanKayra bir ilgisi yok canım. Benim kızım da 10 aylık bende kestiremedim doğduğundan beri banada kestir diyorlar ama dinlemedim kestirmeyi düşünmüyorum
TalentedMom DeryaKenanKayra mutlaka 1 kez kazıtmak gerek diyorlar ben saçları çok döküldüğü için kestim 3 aylıkken mutlaka faydası olur şuan uzuyor be daha sık saçlarının araları
Sarikuzumalp DeryaKenanKayra ayyy aynen. Bizde çevremizden herkes kesin kesin diye söyleniyor. Ama ben uzun saçlı bebekleri seviyorum. Oğlumun yanlardan kıvır kıvır uzuyor hep hayalimdi. Eşimde kestirelim dedi ama ben istemiyorum uzasın.
Dilekmh DeryaKenanKayra benim kızımın saçları da çok dökülüyordu eşimle birlikte kestik . Gür çıkmıyor fakat daha önceki gibi dağınık da değil artık eşit uzuyor 4.5 aylık
Maviay DeryaKenanKayra gurleşiyor mu bilmiyorum ama çok dökülüyor benim bebeğimin saçları o yüzden bir de eşit uzasın diye bende kestirmeyi düşünüyorum..