TalentedMom Esrabenzett yo normal bizim ki 4 aylıkken dönmeye başladı şuan 4 aylığız hep dönüyorsürkli
Deletedmom304 Esrabenzett maşallah subhenallah😍¹benim oģlim 7 aylikken dönddü.duzeltilmiş 6 aylikdi.11 aylik olcak hele emeklemiuor😒
Perissmom Esrabenzett benim bebeğim de 3 ay 22 günlükken döndü ilk defa tam tur, daha öncesinde yarım dönüyordu. Şimdi tam 4 aylığız uyku uyumuyor yatakta dönmekten 🤣 çok sevdi dönmeyi sürekli pratik yapıyor🤣
Sevgilimmm Snygnr yere yatırın mutlaka. Biz de 5. Ay bitecek yakında. Yere yatırdım baktım dönüyor yana doğru 😂 henüz tam tur donmedi kendi başına..benim yardimimla döndü. Yere çarşaf serip yatırın kendi deneyecektir..eğer yatirmadiysaniz tabi ki
Birkucukeylulmeselesi Snygnr sert zemin istiyorlar sanırım bizimkide beşiğinde koltukta tık yok ama yerde minderde ya da bizim yatağımız da olursa ayaklarını kaldırıp sağa sola atmaya çalışıyor da daha beceremedi 2 ay 5 günlük
Tuba Esrabenzett Benimki de 2,5 aylıkken dönmeye başlamıştı. Her bebeğin kendine göre zamanı vardır demekki sizinkininde zamanı gelmiş😍
Melekizim Benim kızımda 2 buçuk aylikken yuzustunden sırt üstü dönüyordu 4 buçuk aylikken dönmeye başladı bu seferde duzelemiyor ağlıyor sonra tekrar dönüyor yine ağlıyor 😏🤦
Gtfssdh Esrabenzett benimki sanki 2.5 aylıktı nerdeyse 3 müydü beydi bir iki kere dönmüştü 3 aylarda arada çok nadir birden dönüyordu bilmeden şimdi 4 aylık yeni emziği düşürdü peşine önce yan sonra yüz üstü döndü her bebeğin gelişimi farklı bir de ne yapsan da kendileri istedi mi dönüyor
Wolverine Esrabenzett değil 2 aylıktan beri dönüyor 3 gün önce bu yüzden kanepeden düştü Allah’tan kanepe yüksek değil de bir sorun yaşamadık ve ben odada değildim eşimin yanındaydı. Ben zaten kanepede tutmazdim da neyse. Dikkat etmek lazım.3ay 27 günlük bu arada oğlum.
Zk95 Esrabenzett benim bebeğimde 3 aylıkken dondü 3 ayın sonuna doğru da gayet rahat dönüp ellerini altından çıkarıyodu 6 aylık emekledi 6 buçuk aylık olmadan tutunup ayağa kalkıyo sıralamaya çalışıyo çok şükür 🙏