Yerfistigininannesi Bebeğim 3 buçuk aylık bı kaç sorunu var avaba dış mi çıkartıyo eli ağzında salyalari akıyo emmiyo eli surkeli kulaginda bunlar belirti mıdır bu şekilde birşey yaşayan var mi
mozaik Yerfistigininannesi tükürük bezleri çalıştığı için salyaları oluyor ama şimdilik yutkunamadığı için akıyor. Elini de keşfetmeye ağzına götürerek başliyor .O zamanlar benim oğlumda kulaģi ile oynardı. Ağlayarak tutmuyorsa sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. 5 ay 10 günlük henüz diş çıkarmadı
Zeyno111 Yerfistigininannesi Bizimde o aylarda başlamıştı çok normal 5buçuk aylık ilk dişimizi çıkarmıştık ☺️
cge_14_2020 Yerfistigininannesi aynı belirtilerin hepsi bizde 3 aylıkken başladı. Şuan 5 ay 18 günlük hala aynı el kulakta ağızda salya durmuyor Ama diş hala ortalıkta görünmüyor 😌
Azerikizi Yerfistigininannesi ben bu postu acacakdim bizde 3 ayligiz ayni durummm demek oliyomuş herkesd
Yerfistigininannesi mozaik ya bende normal diyorum ama bı yandan da emmeye gelince feryat figan agliyo acaba bı yeri mi ağrıyo anlam veremiyorum çok üzülüyorum gerçi bu emmek istememe işi 55 günlük falanken başladı son bı kaç gündür daha beter oldu Zeyno111
Zeyno111 Yerfistigininannesi Atakta tam 4.ay atağının içinde olmalı o ay aşırı bir meme reddi vardı sabret canım uyanır uyanmaz sersem haldeyken emzir öyle alıyorlar başka türlü aldırtmamıştım sağarak 2-3 hafta kadar verdim sonra düzeldi Allahtan
Zeyno111 Yerfistigininannesi Bende öyle verdim zorla ağzından çıkarırdı maalesef öyle bir dönem ama alacak siz dediğim gibi uyanır uyanmaz emzirmeyi deneyin uykusu tam açılmadan
Yerfistigininannesi Azerikizi evet ya demek herkesde oluyo bende bı Dr götürelim kulağı mi iltihaplanmis dış mi pamukçuk mu diye eşime diyodum da inslalah normaldir bı an önce düzelir baya yorucu oluyo