Yusufunannesiiiiii Kızlar merhaba Bugün ilk kez bebeğimle(4aylık) pikniğe gittik bașında şapka vardı gölgede durmaya calıstık fakat yinede yüzü kızardı bişey olur mu geçer mi lütfen bilgi verir misiniz? (bebeğim 6 aydan kücük olduğu için güneş kremi sürmedim)
Mom107 Yusufunannesiiiiii bebekler için temiz içerikli olanlardan kullanın çünkü güneş yanığı canını çok yakabilir kullanmamışsınız nemlendirin cildini bol bol o zaman
Hunilianne Yusufunannesiiiiii hic güneş olmasa bile yanabilir bebekler tenleri cok hassas biz de yanarız hatta o yüzden krem sürmelisiniz dışarı çıkınca bebeklere uygun temiz içerikli kremler var
Zeyzey2019_ Yusufunannesiiiiii gölgede bile olsanız güneşin sıcağı yakar onu. Biz 4 aylık olmadan başlamıştık Kreme. Doktoru Temiz içerikli bir ürün alıp kullanın çünkü güneş daha zararlı demişti. Jack n Jill kullanıyoruz.
gezentianne Yusufunannesiiiiii 3. ay kontrolümüzde doktor artk dışarı cıkarken 11-16 saatleri arası mutlaka krem sürün demişti. Mustela,sebamed, la roche önerdi. 6 aydan önce zararlı diye bişey duymadım. Cildinin güneşte yanarak kızarması krem sürmenizden daha zararlı diye düşünüyorm
Yusufunannesiiiiii Mom107 ama güneş yanığı oluyor mu bu? Biz gölgede durduk şapkası da vardı kafasında ama yine de kızarmış suratı. Ayrıca bepantol pişik kremi nemlendirici olarak da kullanılır mı?
Mom107 Yusufunannesiiiiii gölge bile yakabilir oğlum küçükken aynı şeyi yaşadım nasılsa gölgedeyiz diye çocuk resmen yanmıştı o günden sonra hep kullandım güneşe çıkarken çok yanmamış olabilir ama aklınızda olsun krem mutlaka kullanın bepantene hakkında bişiy diyemeyeceğim malesef ama mümkün olduğunca nenlendirici krem kullanın şu süreçte