Muhammed_efe Merhaba bebeğim 6 aylık bugün altını değiştirirken pipisiyle oynayıp gülüyordu. Ben tepkisiz kaldım hemen altını bağladım. Cinsel kimliğini 2 yaşında fark ediyor diye biliyorum normal mi yaşayan var mı?
1yenianne Muhammed_efe benim bebeğimde 6 aylık bezini değiştirirken o da elini götürmeye başladı normaldir bence
xbiranne Muhammed_efe Evet normal ama tepki vermeyin bir süre sonra bırakacaktır. Görmemezlikten gelmeye çalışın
Denizanne Muhammed_efe benim kızımda elini götürüyordu her hangi bi temas söz konusu değildi ama kaşınıyor muydu bilmiyorum bezini açtığım gibi eli kasıklarına iniyodu önemsemedim çabucak atlattı
jap Muhammed_efe kendini keşfediyo elini ayağını orasını burasını😂 kızım 14 aylık hala eller poposunu kaşır
1yenianne Muhammed_efe yok gülmüyor çekip dokunuyor sadece ama zamanla gülerde normal bence takılmayın
Muhammed_efe Kuzey-41 cevabınızı okuyunca fark ettim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ tlf otomatik yazmış düzeltilme ihtimali var mı
Birogretmenanne Kuzey-41 aynen ya benim de polisi görünce dikkatimi çekti neymiş bu diye baktım ki pipiymis meğer 😅
Koalammm Muhammed_efe oohoo bizimki tutup çekiyor salak salak pipisine bakıyor 😂 keşfediyor işte bi yerlerini çok normal
Mom107 Muhammed_efe gayet normal bedenini tanımaya çalışıyor hiç müdahale etmeyin bir süre sonra bırakacaktır
ekmek-arasi Muhammed_efe cinsel kimlikden once bilmen gerekn bi noktaya deyineyim bebekler 6 aylildan 6 yasina kadar cinselligini tamamlar ve 6 ayda baslar mastrubasyon yapmaya ilerde buyudugunde bu islemi tek yapmayi icin makaleler var okursunuz ve sakin mudahale etmeyin buyuyunce bu sefrde bastirilmis cinsel duyvulari ortaya cikiyor ve sapkinlasiyor ilerde ne yapacagini bilemedigi icin bu konuda babasi rehberi olicak
Muhammed_efe ekmek-arasi allah korusun böyle bir durumun olması bile üzücü rabbim çocuklarımızı korusun 🤲🏻
Zeyno111 Muhammed_efe Kendini keşfediyor gayet normal bir durum hiç tepki vermeyin bir şey yokmuş gibi davranmaya devam 😅