fdm241 Arkadaşlar 39 günlük bebeğim var sadece anne sütü ile besleniyor ezmiyorum ama bir memede 8 dk filan emiyor tekrar o memeyi verdiğimde istemiyor diğer memeyi verdiğimde kabul ediyor sizce 8 dk az mı emin olamadım?
Pnck fdm241 bazıları yavas emer 20dk emer bazıları hızlı emer 5-10dk sürer yetiyor demekki bebeğinize
BhrKrmn fdm241 8 dk içinde memeyi boşaltıyor ondan tekrar istemiyordur. Diğer memeyi verince kabul ediyor dediğiniz için söylüyorum bunu
MinikPrensesannesii fdm241 benm kızımda sadece anne sütü alıyo her memede 10 dkka duruyor suan34 günlük 1100 gram almş suana kadar dr memeyi boşaltıyor ondan az duruyo sorun yok her bebel aynı süre kalmaz dedi. Kilo alımı iyiyse sorun etmeyin
Dilefrz normal her bebek farklı demişti bana doktorum bazı bebek hızlıca emer işini bitirir bazısı yavaşca emer kilosu normal gittiği sürece sıkıntı yok ki kirlettiği bez sayısıda yeterli bence
Pelo_00 fdm241 bebekten bebeğe değişir bu durum kilo alımına çok dikkat edin yeterli kilo alıyorsa sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama kilo az alıyorsa o zaman sıkıntı vardır. Doktorunuzada anlatın bu durumu.