Furkansmomy Biliyodum yine aynı şey olcagını biliyodum abi bana faydalarından cok zararları oluyo malesef😂 Kv başka şehirde ben başka şehirdeyim, tamam kendi halinde iyi insanlar seviyorum ama insan torununu yeğenini hiç mi düşünmez arkadas😡😡 Görümcem bizim buranın havasına alışkın olmadıgı için ne zaman bize gelse hasta oluyo, bunu bile bile kışın ortasında cıkıyo geliyo bebeğim olmasa sorun değil de bebeğim 3 aylık 🙄 İnsan bi düşünür yegenimi hasta ederim havalar ısınınca gidiyim der zaten 2 ay önce burdalardı şimdi yine cıkmıs gelmiş gelir gelmez tabi burnu akmaya hapşırmaya başladı 🤷🏻♀️ Zaten evim de küçük Ben cocugumu gözümden sakınıyorum millet ne rahat ama sevmeye gelince de seviyorlar 😡 ben de söylendim biraz hastayken kucagına alma bak yegenin hasta olursa kaç gün hastanede kalırız Allah korusun agır atlatıyo bebekler.. Yani bi insan bunları düşünemez mi gel de delirme
Minikkelebek Furkansmomy hayır canım düşünmezler.... inşallah hasta olmaz bebişin sen yinede korumacı davran eşinlede konuş kucağına vermesin sırnaşmasın bebeğe
Furkansmomy Minikkelebek kaç kere söyledim canım görümceme sev ama hastayken uzaktan sev ama ne anlayan var ne düşünen 🙄