Gulap-1234 Kızım iki buçuk aylık bu sıcaklardan dolayı hemen hemen her gün banyo yapıyorum ama kulağına su kaçar korkusu var sizler nasıl yapıyorsunuz sanki içi kuruluk gibi böyle kaçsa bişey olurmu siz napıyorsunuz kaçmasın diye
Ececik07 Gulap-1234 kaçmaz ya dikkatli yıkayın bir şey olmaz kafasını öne eğip kulaklarını elimle tutuyorum suyu birden döküyorum azıcık bugüne kadar kaçmadı
Ummuscetinkaya Gulap-1234 ben kıızımı yüzdürüyorum 7 aylık bizim denizde yattığımız gibi o da suyun içinde yatıyor ve doktorumuz kulak delik cep mi yahu ne sanıyorlar bu kulağı dedi bize. Ondan beri daha rahatım.
asyasare Gulap-1234 hemsire ayse onerin bebek banyosu videosunu izlemistim hamileyken. bebeklerin kulagina su kacmaz cunku kulak yapilari yetiskinlerden farklidir demisti. acikcasi ben hic kacar mi diye endiselenmedim onu duyduumdan beri kizimi sirt ustu yatirip yuzduruyorum bile daha bir sorun yasamadim
Gamzeli03 Bende ilk doğduğu zaman Pamuk kullandım aman düşüyor sonra hiç kullanmadım kendi atıyor zaten suyu şükür bir sorun yaşamadık
deryardakayra Her gün yıkıyorum isilik veya pişik olmasın diye kulaklarını elimle kapatıp dikkatli bi şekilde döküyorum