canmkzm Kizlar 1 aylik bebegim var ama gunduzleri uyumuyor uyusada hemen uyanıyor Güne cok erken başlıyor saat 5 gibi uykusunu alamadigu icinde hep agliyor sizlerde nasil durumlar bu yasadigim normal mi
melinaaa canmkzm Normal annesi bizimki de öyleydi 2 aylıkken falan sanki uyku düzeni oluştu 9-9.30 uyuyo mesela artık biliyorum uyuyacağı saati ama henüz 1 aylıkken gece 11 12 10 böyleydi uykuları ve kısa kısa ama düzelecek merak etmeyin 💋
Zeybeybel canmkzm benim bebeğim de öyle. Bir Aylık.Kucağında uyuyor yerine koyunca ön dk ya uyanıyor. Banyo yaptırınca uyuyor ama
Kocayanakannesi canmkzm bir buçuk aylığız aynen öyleyiz canım, çevremde herkes ay bizimki o zamanlar emer uyurdu diye diye benim çocuğum neden böyle diye tribe sokmuşlardı beni ama artık vazgeçtim ve böyle kabullendim oğlumu 🤦♀️🤷♀️
Zeynepnisaa Benim bebeğim 2 buçuk aylık hala gündüz uykusu yok herkes 3. Ayında düzelir diyor bir umut bekliyorum bu şekilde kendinde beni de çok yoruyor hiç bir işimi yapamıyorum yemek zor yiyorum ben anlamıyorum nasıl dayanıyor
melinaaa Zeynepnisaa Valla biz 4 aya giricez daha halen gündüz uykumuz yok düzeliceği falan yok üzmek istemem ama bebekten bebeğe de değişiyor sanırım bu durum esnediğini gördüğünüz an bebek arabasına koyup ileri geri sallayın geziyormış gibi oluyor bebeğim sadece arabasında uyutabiliyorım gündüzleri başak şekilde çok zor