Dilekbrnc Merhaba hanımlar, oğlum 1.5 yaşında orta üst diş yanında 2 diş yanyana bitişik şekilde var mı böyle bi durumla karşılaşan acaba😕 fıtoğrafını yorum kısmına yükleyeceğim
MerveNurT Dilekbrnc hiç bir fikrim yok karşılaşmadım doktora gösterdinizmi peki veya aile hekimliğine bişey dedilermi
Ates_mami Dilekbrnc benim de böyleydi. Sizin arkaya doğru benim ön taraftaydı 🙈 dişin üstünde diş vardı ve çok kötü duruyordu😁. 19 yaşımdayken o fazla olan dişin yanındaki dişim çürüdü ve çekildi. Sonra aradaki diş kendi kendine birkaç ay içinde çekilen dişin yerine geçti. Bence önemsiz. Bunlar dökülüp yenileri çıkacak.Bi gittiğinizde gösterin ama şuan sadece yanlış yerde diye müdahale etmeyeceklerdir.
Ayonuz Dilekbrnc benimde küçükken dişim altkan diş çıkmıştı çekildi alttaki diş sizinde öyle olabilir mi acaba
Hunili Dilekbrnc eşim diş teknisyeni gösterdim şimdi, ortodonti tedavisi gerekebilir kalıcı dişler gelirken de bu şekilde çıkar normal çıksa bile çok can yakar dedi. Diliyle eliyle sürekli oynuyorsa dişleri kaymıştır dedi.
Dilekbrnc MerveNurT annemin rahatsızlığı dolayısıyla memleketimdeyim ve bulunduğum ilçede özel çocuk doktoru bulunmuyo devlette de sıra alamadım evime döndüğümde götürebileceğim ancak😕
Dilekbrnc Ates_mami Ayonuz sağlık için bi sıkıntısı olmasından endişelendim 😕 görüntü bozukluğu evet ama nasılsa dökülecek, bakalım doktora götürdüğümde ne diyecek🤷🏼♀️
Dilekbrnc Hunili yaa 😔😔 dişlerinin çoğu çıktı ve hiç hissetmedik huysuzluk vs olmadı, inşallah olmaz yine 😔
Defnebebekk Dilekbrnc süt dişleri bazen bu şekilde çıkabilir bu daimi dişleri de bu şekilde olacak anlamına gelmez korkulacak bir şey değil