Leylaaa61 Yaa bebeğm 4,5 gündür yediğini tükrüyor,çok da iştahlı bir bebekti,9,5 aylığız bu arada.çok üzülüyorum.bi kaç kaşıktan sonrasını tükürmeye başlıyo.naapıcağımı bilemedim,tarhanayı çok sever,onu bile tükürüyo
Deletedmom413 Leylaaa61 Benim kizimda agzinda tutuyor hemde ilk kasigi Devam edemiyorum yedirmeye. Tükürmüyorda 1 saat aglayarak tutuyor yutmamak icin.
Leylaaa61 NurrC yaa altta iki dişi var,üsttekler uzun zamandır çıkmadı,herhangi bir şey de gözükmüyor2 ay kadar oldu,hatta biraz daha fazla
Leylaaa61 Bilgiliannem inşallah.çok severek yiyodu yemeklerini,her şeyi,sebzesini,meyvesini falan birden bişy oldu çocuğa,eşim çok derdi sağda solda,nazar ettin çocuğu diyorum da kızıyo bana
Bilgiliannem Leylaaa61 bizde de oldu zorla da olsa yedirdim.şarki türkü ne varsa açtık oynadık pes etmeyin yedirin.tavuk suyuna pirinç yap canım yoğurtla kariştir ver en azından tok tutar.
Bilgiliannem Leylaaa61 havalar sıcak yemeğini yedirirken iki üç kaşıktan sonra su istiyor ben veriyorum azcık sonra devam ediyor öyle bişi mi istiyor yoksa
Leylaaa61 Bilgiliannem ben de yapıyorum onu ama sudan sonra verdiğim kaşık direk püskürtülüyor,yediği sadece 3,4 kaşık sonrasını hep püskürtüyor aralarda su versem de.her gün diyorum ki bugün daha iyi oluruz inşallah😔
Leylaaa61 Deletedmom413 benim kızım da tükürüyor işte,naapacağımı şaşırdım,herkes diyor ki yemesin acıkınca ister,yer falan ama gönlüm razı olmuyo işte,üzülüyorum