Miracimmm Trendyolda oyun halisi sipariş verdim 10 gün önce sürekli mahmut bey şubede diyor gelir mi kızlar siz de de böyle olupta geldi mi bana bilgi verin yoksa iade mi edeyim
Gunes55 Miracimmm kargodan kaynaklidir yasadiginiz sorun. Gecen gun bende siparis verdik 15gunde anca geldi kargo kaynakli. Hangi kargoyla geliyorsa kargoyu arayip bilgi alabilirsiniz.
iremceren Miracimmm trendyol canlı destekten satıcının kargo ile görüşmesini rica edin yardımcı oluyorlar
Miracimmm Ftmvrs13 Aradım ama pek bilgi vermiyolar ürün yok firma elimize ulaştırmadi diyor ama girip baktığında 10 gündür kargoya verildi mahmut bey şubede diyor
Miracimmm Gunes55 kargoyu aradım pandemi nedeniyle gecikebilir dedi ama ürün ellerinde değilmiş nasıl oluyor anlamadım ürün ellerinde değilse neden mahmut bey şubede diyor
Gunes55 Miracimmm deseydiniz ya kargo takip sizde gosteriyor diye. Sunu soyleyim ben yillardir trendyoldan alisveris yaparim bi kere bile sknti yasamadim. Iadelerde bike sorun cikarmiyor trendyol
iremceren Miracimmm benim geçte olsa geldi, gelmz kaybolursa da canlı destekten yaz mail at mutlaka çözm buluyolar en kötü para iadesi alıyosn