Egeasaf20 https://imgyukle.com/i/CfLhjj bebeğimin yüzünde alnında kollarında böyle küçük küçük sivilce gibi birşeyler çıkıyor doktor yumurta yeme bir süre dedi şuan yemiyorum ama yine geçmedi sizce bu alerjı mi bilgisi olan var mı
Liman Egeasaf20 canım havalardan dolayı sıcaktan olmuş sanırım fazla kalın giydirme Ca pamuklu olsun kıyafetleri hergün duş aldır geçer inşallah
Liman Egeasaf20 pek alerjiye benzemiyor gibi benim kızımdada sürekli çıkıyor özellikle sıcaktan bunalıp terlediği zamanlar da
Defnemm22 Egeasaf20 bebeğin kaç aylık genelde 2 3 aylık bebekler de oluyor benim kızımda da olmuştu doktor sıcaktan olduğunu söylemişti aynı böyle sivilce gibiydi
Deletedmom304 Egeasaf20 her şey bi yana.bebeğim ne guzel maşallah😍😍😍😍içten soyluyorim çok guzel😍burnu yanaklari bakişlari dudaklari 😁
Egeasaf20 Liman bende havalardan olduğunu düşünüyorum kalın giydrimiyorum hergün duş aldırıyorm doktor yumurta alerjisi olabilir dedi ama bilemedim
Liman Egeasaf20 canım eğer alerji ise bir günde geçmez en az üç gün verme yada sen yeme 3 gün içinde düzelirse ve tekrardan çok ver yine böyle olursa sanırım alerjik inşallah değildir maşallah 🧿
gizemelifbas Sıcaktan olabilir. Başka bi yerlerinde yoksa sıcaktandır. Bu arada çok tatlı Allah sana bağışlasın evladını ☺️
Egeasaf20 Liman teşekkür ederim 2 haftadan fazladır yemiyorum yumurta zaten kendisine de veremem 3 aylık emzirdiğim için ben yemiyorum ama yine de geçmedi alerjı değil sıcaktan sanırım