Melek06 10 aylık oglum kosla vinişin kapagını agzına almış ve elinde ve agzına deterjan bulusmış ne yapmam lazım lütfen acil
Melek06 GoGirl öyle kafasına dikip içmişligi yok ama kapakta iki damla falan kalmış onu agzına ve ellerine bulaştırmış salyasıyla yuttuysa bilemedim onu agzının içini iyice yıkadım ama
Melek06 Meltemgunturkun 10 20 dakika sonra birşeyler yedirdim yogurtta verdim yarım kavanoz yedi canım
Minikpandaninannesi Melek06 çok içmemişse sorun olmaz canim ayran veya süt içir sonra parmagini agzina koy kussun
Melek06 Minikpandaninannesi o esnada parmagımı sokup kusturmaya calıştım bögürdü iki kere ama kusmadı sonra birseyler yefirdim yogurt verdim yarım kavanoz canım dua edin inşallah olmaz birsey canım
02022020 Kafasına dikil içmediğinden eminseniz 2damlaysa bişey olmaz ishal olabilir bol su ayran yoğurt yedirin
Melek06 02022020 yok canım koslanın ölçü kapagı varya onu almış agzına işte dibinde kalanı agzına almış eline sürmş yani yalamış canım
BabyGroot Melek06 bu tarz çamaşır suyu, temizleyici gibi şeyleri yuttuğunda kusturmaya çalışmayın bi daha böyle bişey gelirse başınıza aklınızda olsun. Bu tarz şeylerde kusturma yemek borusunu daha çok tahriş eder
02022020 Melek06 takip et cnm bişey olmaz normal durumdan değişik hali olursa doktora götür mutlaka geçmiş olsun
Melek06 Cevap veren herkezden allah razı olsun allahım herkesin evladını bagışlasın saglık sıhhat versin acılarını göstermesin allahım ..
_tospikannesi Melek06 birşey olmaz Allah’ın izniyle canım gözlemle bi süre iştahı nı mide bulantısı olacak mı
Melek06 Minikpandaninannesi şimdilik birsey yok canım ama inşallahda olmaz ama ben çok kötüyüm agla agla iyi degilim canım
BabyGroot Minikpandaninannesi yok canım çamaşır suyu gibi asidik şeyler içtiği zaman kusturmamak gerekiyor daha çok tahrişe sebep oluyor sadece mide yıkama yapılır hastane ortamında. Şurup gibi ilaç gibi şeylerde kusturulabilir. hemşireyim bu arada başımıza öyle bişey gelmez inşallah ama aklınızda olsun