Dilaybuk Kızlar bebegin 35 günlük 3 4 gündür uyumuyor ağlıyor sürekli gazi yok karnı da tok niye böyle yapıyor hiç bir şekilde sesiz durmuyor etrafı izlemiyor nolur bisey söyleyin çıldırmak uzereyim artık nasıl duzelcek
iremceren Dilaybuk sakin ol, hepimiz aynı yollardan geçtik 🌸 sıcak bile etkiler onu da ❤️ Sen sakin ol, sorunu bulmaya çalış her şey çözülür
Haticekkbkr Dilaybuk 35 günlük bebek kendi kendine vakit geçiremiyor ne yazık ki, seni çok iyi anlıyorum ben de diyordum ne zmn oyalanacak diye, biraz sabretmeye çalış. Büyüdükçe çevrenin farkına varıyor ancak.
Dilaybuk iremceren sakin kalamıyorum artık gerçekten çok yoruldum keyfiye yaptığını düşünüyorum artık 😔
Haticekkbkr Dilaybuk hiç öyle düşünmeyin lohusalığı çok ağır atlatan biri olarak söylüyorum gerçekten yavaş yavaş düzeliyor.
Asugulsah inanin benim bebegimde 45 gunluk 2 gundur sadece keyfi agliyor napicaz bilmiyorum ne zaman gececek ?
Rumeysadeniz Sıcaklardan uyumuyor olabilir benim bebegimde icerde pek uyumuyor balkonda uyutuyoruz iceri getiriyoruz